Délmagyar logó

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

MÁV: ünnep és árvíz

A húsvéti ünnepi forgalom idejére beharangozott Miskolc–Nyíregyháza–Szolnok–Szeged felé és vissza közlekedő mentesítő intercity vonatpár ma és holnap térségünkben nem közlekedik, húsvéthétfőn pedig késni fog.
Szolnok–Szentes, Szolnok–Békéscsaba között a vonatok egy része csak Szajolig, illetve onnan közlekedik; Szolnok felé vonatpótló autóbuszok járnak, mert a szolnoki hidat részben le kellett zárni.

A MÁV eredeti tervei szerint április 17-éig naponta közlekedett volna a Desiro ünnepi IC-járat Szegedről Budapestre, Debrecenbe, Miskolcra és vissza. Budapest Nyugati pályaudvarról 7.20-kor, vissza Szegedről 13.39-kor indul. Szegedről 10.39-kor indul Debrecen–Miskolc felé, Miskolcról 8.20-kor, Debrecenből 10.07-kor Szeged felé, több nagyvárosban megállva. A mentesítő vonatpár ma és holnap Debrecen–Szeged között nem közlekedik.

Még egy mentesítő vonat érinti térségünket: április 18-án Szegedről Gyulára 18.25-kor indul vonat. A MÁV az ünnepek alatt a vonatokra több kocsit akaszt, az ünnepi és árvízi menetrendváltozásról a 06-40/494-949-es számon érdeklődhetnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyoma veszett a svéd-magyarnak

Közel hatvanmillió forintot ítélt meg a bíróság a Szegedi Közlekedési Társaságnak az Arany János… Tovább olvasom