Délmagyar logó

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

MDF: Ne kerüljenek a tervek a fiókba

Környezetvédelemre, drogprevencióra és külkapcsolatok kiépítésére, fejlesztésére költene többet a Magyar Demokrata Fórum szegedi közgyűlési frakciója – mondta tegnapi sajtótájékoztatóján Ványai Éva a város 2006-os költségvetése kapcsán.
Környezetvédelemre, drogprevencióra és külkapcsolatok kiépítésére, fejlesztésére költene többet a Magyar Demokrata Fórum szegedi közgyűlési frakciója – mondta tegnapi sajtótájékoztatóján Ványai Éva a város 2006-os költségvetése kapcsán. Az MDF önkormányzati képviselője hangsúlyozta: mivel a normatív állami támogatások összege 2,7 százalékkal csökken, idén nagyobb szerepet kell vállalnia az önkormányzatnak az intézmények finanszírozásában.

A fejlesztések tervezésére 700 millió forintot szán a város, ami Ványai szerint örvendetes. De rangsort kell állítani – fogalmazott –, hogy a fontos tervek ne kerüljenek a fiókba. Az MDF-frakció növelné a parlagfűirtásra és véderdősor-telepítésre, a drogprevencióra és a külkapcsolatok fejlesztésére betervezett összeget, ezekre az e-önkormányzat fejlesztésére szánt 667 millió forintból lehetne elvenni 60-80 millió forintot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szegedi Domusból nem lesz Tesco

Információink szerint nem tervezi kibérelni sem a szegedi, sem a szentesi Domus Áruházat a… Tovább olvasom