Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Még egyszer a Bakayról

Csúszik a csatornázás a Bakayn című, keddi számunkban megjelent cikkünket pontosította tegnap Novák Gyula, a beruházás felelős mérnöke.
A Bakay Nándor utcai csatornaépítés az uniós támogatással megvalósuló szegedi nagyberuházás része, vagyis tévesen írtuk, hogy a kivitelező a Szegedi Víziközmű Működtető és Fejlesztő (SZVMF) Rt. Ez a beruházás műszaki ellenőrzését végzi. Mélyépítési főmérnöke, Bucsányi István tehát nem a kivitelezési munkák építésvezetője. Ő a Bakay Nándor utcai építés műszaki ellenőre.

A nagyberuházás kivitelezője a Culvert 2003. konzorcium. A Bakay Nándor utcai munkák kivitelezője a konzorciumon belül a Betonút Zrt., építésvezetője Révész János. Novák közlése szerint a Dégáz Rt. 2005. április 25-én jelezte először rekonstrukciós igényét. A szolgáltató cég 2005. május 2-án és 2005. december 15-én írt levelet a beruházás felelős mérnökének a gázvezeték rekonstrukció ütemezésével kapcsolatban. A decemberi levélben 2006. márciusi munkakezdést és 2006. április végi befejezést jelöltek meg, ha a pályáztatási folyamat befejeződik addig és az időjárási körülmények is megfelelőek lesznek.

A gázvezeték rekonstrukció nem a nagykörútig, hanem a Bakay Nándor utca 25 587 helyrajzi számú ingatlanig, azaz körülbelül 90 méter hosszon tart a Boros József utcától a nagykörút irányába.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Módszertani központ a művészmoziban

Az országban elsőként a szegedi művészmoziban hoznak létre módszertani központot a mozgókép és… Tovább olvasom