Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Még ma szavazhat a legjobb nyári fotóra!

A delmagyar.hu keresi a legviccesebb, legromantikusabb és a legérdekesebb nyári fotókat. Több mint 300 képet töltöttek fel olvasóink, válassza ki közülük a kedvencét, ma éjfélig szavazhat! Kedvcsinálónak hírességek fotóalbumába is bepillantottunk.
Pálinkó Lujza legszívesebben a kislányával, Nagy Bandó András a könyveivel pózolt az idei kánikulában. A legviccesebb, legromantikusabb és a legérdekesebb nyári fotókat keressük. Olvasóink több mint 300 képet töltöttek fel oldalunkra, amelyek közül kedd éjfélig választhatja ki kedvencét.

Kedvcsinálónak bepillantottunk hírességek fotóalbumába és Kovács Krisztinának a delmagyar.hu-ra feltöltött bohókás fényképéről is beszélgettünk.

Ide kattintva szavazhat a kedvenc fotójára.

Minden idők egyik legsikeresebb magyar női versenytáncosa, Pálinkó Lujza számára a tenger a nagy szerelem. Férjével nem tervezik meg előre az utazásokat, többnyire a pillanat varázsa dönt arról, merre induljanak. – Odavagyunk a „giccses" nyaralásokért: napfény, pálmafa minden mennyiségben jöhet. Horvátország mellett Olaszországért rajongunk, Szicíliában éltünk is egy évet a kilencvenes évek elején. Annak idején sokat táncoltunk a csizmaországban, a rengeteg trófea mellett egyszer még egy bőroverállt is nyertem – nosztalgiázott a csinos tánctanár.

Csúszdaparki kamikáze

A táncoslábú házaspár soha nem hagyja otthon a most 14 éves Lizi lányát, ha nyaralásról van szó. Két kutyájukat és macskájukat viszont nem viszik magukkal. Idén Észak-Itália lagúnás tengerpartján, Trieszttől 60 kilométerre, Gradóban kapcsolódtak ki.

Pálinkó Lujzáék idén Olaszországban töltődtek fel
Pálinkó Lujzáék idén Olaszországban töltődtek fel

– Akárcsak apu, én is vizes jegyben születtem. Nem csoda, hogy a tengeren le sem került rólunk a búvárszemüveg és a pipa. A csúszdaparkokat is szívesen látogatjuk, egy alkalommal anyut is sikerült rávennem, hogy jöjjön fel velem a kamikázéra. Akkor szörnyülködött csak el, amikor megtudta, hogy fejjel lefelé kell lesiklani, mégsem fordult vissza – mesélte büszkén anyukája hőstettét a bájos Lizi.

E-mailes könyvajánló „Bandó bácsitól"

Nagy Bandó András idén nyári élményei közül hiányoznak a hasonló kalandok, a tenger helyett a harkányi strandon töltötte szabadideje jelentős részét – a könyveivel.

Nagy Bandó nyáron sem tudott elszakadni a köteteitől
Nagy Bandó nyáron sem tudott elszakadni a köteteitől

– Délutánonként, amikor a legjobbra fordult az idő, és már emberek sokasága hömpölygött a harkányi fürdő platánjai alatt, megnyitottam kis standomat, és kéttucatnyi könyvemet kínáltam a jövendőbeli olvasóknak. A könyv kapcsolatot teremt, összeismerkedhet az ember az olvasóival. Így akadtam össze egy Zsolti nevű kisfiúval is, akiről kiderült, hogy bár jó tanuló, több társához hasonlóan utál olvasni. Az anyukája a kezébe nyomta „Bandó bácsi" kötetét, a Könyv azoknak, akik utálnak olvasni. El is mosolyogta magát, barátkozott is vele, végül döntött: nem kell neki. Én a kiscsikós mesémet ajánlottam, s addig lapozgatta, amíg beleszeretetett. Így indult. Azóta összebarátkoztunk, e-mailben tartjuk a kapcsolatot, és ajánlásomra könyveket visz haza, hol könyvtárból, hol üzletekből, hol tőlem kap egyet postán – mesélte egy nyári élményből fakadó bimbózó barátság történetét a népszerű író és humorista.

Újrahasznosított sörösdoboz

Kovács József és felesége, Krisztina a delmagyar.hu oldalára is feltöltötte azt a fotót, amelyen 8 hónapos kisfiuk, Bálint egy hatalmas úszógumiban pancsol – kezében egy sörösdobozzal.

Kovács Bálintot egyelőre a doboz, és nem a tartalma érdekli
Kovács Bálintot egyelőre a doboz, és nem a tartalma érdekli

– Babás párokkal nyaraltunk Baranyában. Az apukák a medence partján kortyolgatták a sörüket, Bálint a vízzel barátkozott. Valahogy sikerült megkaparintania a partról egy üres sörösdobozt. A fényes, csörgő tárgy nagyon megtetszett neki, úgyhogy egyáltalán nem zavartatta magát, amikor fotóztuk – mesélte az anyuka.

Keressük a nyár legjobb fotóját

A delmagyar.hu keresi a legviccesebb, legromantikusabb és a legérdekesebb nyári fotókat. Az idén nyáron – Magyarországon vagy külföldön – készített fotókat szeptember végéig lehetett feltölteni. Most már nincs más dolga, mint szavazni saját kedvencére! A legjobb fényképek készítői értékes ajándékokat nyernek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ázott a búcsú Tápén

Szeged - A Vásár téren felállított vurstli, a misékre feldíszített templom, a művelődési házban… Tovább olvasom