Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Még várjuk a kitűnő tanulók jelentkezését

Csongrád megye - Néhány napig még fogadjuk a jelentkezéseket idei Szín5-ös kiadványunkhoz.
Idén is megjelentetjük ugyanis a Csongrád megyei általános iskolások dicsőségtablóját: bemutatjuk, kik vittek haza szín 5-ös bizonyítványt. Várjuk tehát mindazon diákok arcképét, akik az elmúlt tanévben kitűnők lettek – vagy a legmagasabb szintű szöveges értékelést zsebelték be.

A gyermekek nagy felbontású, színes fotóit – a bizonyítvány másolatával együtt – e-mailen várjuk a szin5@delmagyar.hu címre. Az eddigi tapasztalatok szerint gyakori, hogy a szülők nem küldenek megfelelő formátumú vagy minőségű képet, azonban ezt minden esetben válasz e-mail-ben jelezzük a feladónak. A fotókat egyébként ügyfélszolgálatainkon, illetve postai úton, hagyományos formában is fogadjuk – aki nem boldogul a digitális képekkel, annak ezt a módszert javasoljuk. A kísérőlevélbe mindkét esetben, kérjük, írják bele a gyerek teljes nevét, iskoláját és osztályát.

Azon beküldők között, akiknek van érvényes Délmagyarország-előfizetésük, vagy vállalják, hogy július hónapra előfizetik lapunkat, öt értékes díjat sorsolunk ki. Négyen a jövő tanévkezdéshez hasznos Délmagyarország-ajándékcsomagot nyerhetnek – szótárral, tornazsákkal, számológéppel és kulaccsal, fődíjunk pedig egy wellnesspihenés a szarvasi, 4 csillagos Liget Hotelben.

A kitűnő tanulók tablóját, vagyis 8 oldalas, külön kiadványunkat július 23-án jelentetjük meg.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegeden tért volna vissza a jégre Katarina Witt

Évek óta nem volt korcsolya Katarina Witt lábán - nagyon készült arra, hogy Szegeden tér vissza a jégre. A tréningen azonban megsérült, így bálkirálynői szerepét módosítani kellett. Tovább olvasom