Délmagyar logó

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 10°C Még több cikk.

Megduplázták a parkolóhelyek számát

Két hónap alatt készült el az újszegedi sportcsarnok kibővített parkolója, amit tegnap adott át Botka László polgármester. A szurkolók, a sportolók és a gyermekeiket uszodába szállító szülők régi óhaja vált valóra.
Mezei Richárd állítja, megoldódnak a hétköznapi gondok az új parkolórész átadásával. Fotó: Gyenes Kálmán
Két hónap alatt készült el az újszegedi sportcsarnok kibővített parkolója, amit tegnap adott át Botka László polgármester. A szurkolók, a sportolók és a gyermekeiket uszodába szállító szülők régi óhaja vált valóra. A bővítést a Temesvári körúti oldalon végezték el: a parkoló kapacitása duplájára nőtt, ezentúl egyszerre kilencven autó állhat meg. Mezei Richárd városi sportigazgató éveken át – mint a Pick Szeged kézilabdása – átélte a parkolással járó kellemetlenségeket. – Komplex terv készült, aminek nagy része most megvalósult. A hétköznapi gondok az új parkoló kialakításával megoldódtak – jelentette ki a sportigazgató, aki hozzátette: a csarnok és a gyermekkórház közötti részen az igazgatóság dolgozóinak, a vendégeknek és a televíziós közvetítő kocsiknak is kialakítottak egy zárt, húsz férőhelyes parkolót. A beruházás összesen hatvanmillió forintba került.

A Kisstadionban is le lehet állítani a kocsikat és folyamatban van a Torontál téren, a híd újszegedi lejárójánál egy újabb parkoló kialakítása. Ha ez elkészül, akkor a hétvégi teltházas mérkőzések idején is kényelmesen letehető a gépjármű.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ajándék a Kerekes családnak

Nyolc héten át tartó Telekosár-játékunk utolsó nyertesét a múlt héten sorsoltuk ki. Az újszentiváni… Tovább olvasom