Délmagyar logó

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -7°C | 2°C Még több cikk.

Megérkezett a Tangó!

Újabb szerencsejáték vár azokra, akik bíznak Fortunában. A Tangózóknak nem kell mást tenni, mint megvenni egy segédsorsjegyet, azt játékba küldeni és várni a csütörtökönkénti sorsolásra.
Új játékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. A Luxorral egy családba tartozó heti sorsolású számsorsjátékot Tangóra keresztelték. A számok sorsolása mindaddig folyik, amíg valaki a telitalálatot el nem éri, ugyanúgy mint a Luxornál.

A részvétel minden eddigi játéknál egyszerűbb. Nem kell szelvények kitöltésével az időt vesztegetni, a játékosnak csak választani kell az előre kitöltött segédsorsjegyek közül és azt terminál segítségével játékba küldeni. Egy segédsorsjegy 45 különböző számot tartalmaz, három számmezőben, számmezőnként három sorban. A játékosoknak az egy számmezőn belül, egy sorban lévő kisorsolt számokat kell figyelni. A játékszabály szerint „Egysor" nyereményt ér el a játékos, ha a segédsorsjegyén található valamely számmező egy sorában szereplő mind az öt számot kisorsolják. „Kétsor" nyereményt ér el a játékos, ha a segédsorsjegyén található számmezők valamely két sorában lévő mind a tíz számot kisorsolják. „Tangót" ér el az, aki a sorsjegyén az összes számot eltalálja.

A Tangó sorsolását március 22-étől, minden csütörtökön 18 órakor tartják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két héten belül kezdődik a kullancsirtás Szegeden

Az enyhe tél miatt a megszokottnál hamarabb és nagyobb számban támadnak a kullancsok Szegeden. A… Tovább olvasom