Délmagyar logó

2019. 05. 22. szerda - Júlia, Rita Még több cikk.

Meghosszabbítjuk a gyűjtést

Szeged - Bár eredetileg hathetesre terveztük, Lara hazatéréséig meghosszabbítjuk azt a gyűjtést, amelyet a szívátültetett kislány és édesanyja javára kezdtünk még június elején.
A Délmagyarország, a Délvilág és a delmagyar.hu akciója, amelyhez a Tesco és a Szegvár Egészségéért Közalapítvány, majd pedig a Rádió 88 is csatlakozott, néhány nap alatt az egész megyét megmozgatta. Olvasóink adakozó kedve azóta sem csökkent, az ügyfélszolgálatainkon elhelyezett dobozokban, a Tesco hipermarketek urnáiban és a bankszámlán (Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet Szegvár Egészségéért Közalapítvány 57200062-10003468) azóta is szépen gyarapodik a kis családnak felajánlott összeg.

A Rádió 88 árverése ugyan már lezárult, most viszont a Szegvári Alkotótábor művészeinek festményeire, szobraira lehet licitálni. A nagyközség önkormányzata – amely a lakást is biztosítja a hazatérő édesanyának és kislányának – ugyanis a művészekkel karöltve úgy döntött, pénzzel is megpróbál segíteni a kislánynak.

Nagy Sándorné a licitre váró műtárgyakkal. Fotó: Tésik Attila
Nagy Sándorné a licitre váró műtárgyakkal.
Fotó: Tésik Attila

A 20 felajánlott alkotás a www.szegvar.hu honlapon megtekinthető, az árverés addig tart, amíg Larát kórházban kezelik. Licitálni Nagy Sándornénál, a közalapítvány kuratóriumának elnökénél lehet a 20/568-7920-as telefonszámon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sértettek jelentkezését várja a rendőrség

Szeged - Két sértett jelentkezését várja a Szegedi Rendőrkapitányság, egy folyamatban lévő… Tovább olvasom