Délmagyar logó

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -7°C | 2°C Még több cikk.

Megint átfogó hálózattisztítást kezd a vízmű

Az új víztisztítási technológiák működtetési tapasztalatai alapján várható volt, hogy a megváltozott kémiai összetételű víz miatt a rendszer beindításakor vízminőségi problémák (íz-, szín- és szagproblémák) jelentkeznek a közel 700 kilométeres hálózaton - írja közleményében a Szegedi Vízmű Zrt.
A szolgáltató fokozatosan áll át az új rendszerre, a hibabejelentések alapján azonnal intézkedik, beavatkozik, ha szükséges, például a hálózat tisztításával.

Az elmúlt hónapok üzemeltetési adatai azt mutatják, hogy a várható módon tisztul a hálózat, fokozatosan csökkennek a színproblémákkal kapcsolatos fogyasztói panaszok. Számos helyen azonban a lokális intézkedések nem vezetnek megfelelő eredményre, ezért a társaság szeretné meggyorsítani a tisztulási folyamatot.

Ennek érdekében a szegedi vízmű november végétől átfogó hálózattisztítási programot indít, amelyben intenzív ütemezéssel ismét átmossa a hálózatot a problémás területeken. Ez átmenetileg nagyobb zavarossággal, szín- és szagproblémákkal jár.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lenyűgöző performansszal kápráztatott a világbajnok jégszobrász - VIDEÓ, GALÉRIA

Lenyűgöző performansszal kápráztatott a világbajnok jégszobrász - VIDEÓ, GALÉRIA
A Dóm téri karácsonyi vásárban előbb a nézők mérkőztek meg egymással, majd a világbajnok jégszobrász, M. Tóth Zsolt nyűgözte le ismét a szegedieket. Tovább olvasom