Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Megnyugvást mutatnak a kártyák 2008-ra

Szeged - Az óév feszültsége és harcai után az új esztendő előnyös lehetőségeket hoz – legalábbis a szegedi jósnő előrejelzése szerint. Ha megfontoljuk döntéseinket, jövő ilyenkor nyugodtabb évet búcsúztathatunk. Szeged igazmondó kártyalapjai tavaszig vizet, később nagy feladatot mutatnak.
Magyarországot és benne Szegedet Sybilla keménynek tartja, hiszen Bak a csillagjegyük. Apolló szegedi papnője a karma tarot nagy arkánum lapjaival vetett sorsot az országnak 2008-ra. – A jövő évünket a hatalmas és igazságos Jupiter bolygó uralja, az asztrológiában ez a szerencse bolygója – kezdte az elemzést. Megvan a lehetőség, hogy jóra forduljanak a dolgaink. Nagy tervek tartanak bennünket mozgásban, jók az adottságaink és a lehetőségeink, ezeket kell fejleszteni és kihasználni. Követünk el hibákat, hozunk rossz döntéseket – nem is keveset. Az építő jellegű kritikát azonban sajnos a büszke magyar nép nehezen fogadja el, ebből erednek konfliktusai.

Az év első felében előrelépünk, itt az alkalom, hogy megoldjuk gondjaink nagyját. Élünk és visszaélünk a lehetőségeinkkel. Tartsuk azonban szem előtt azt a tényt is, hogy az a megoldás, ami máshol bevált, nem biztos, hogy nálunk is működik!

Tavalyi lapjárás

2007-re feszült évet jeleztek a tarot lapjai Sybilla szerint: egy rendteremtő férfiú feltételeket szab, noha nem mindenkor bizonyul bölcsnek. Támogatásra lesz szüksége a fél országnak. Többet adunk, mint amennyit kapunk, és ez konfliktusokhoz vezet. Erőnk az elfogadó képességünkben rejlik. Senki ne tévessze össze a bátorságot a vakmerőséggel, a felelőtlenség megint bonyodalmakhoz vezethet. Kiút is van, mert magukban hordozzuk a „bolondok erejét". Szép ígéretek hangzanak el, de a jó döntéshez idő kell. Év végére meglátjuk: olyanok vagyunk, mint a „keljfeljancsi". Mozgósítjuk tartalék erőinket, és megnyugszanak a kedélyek.

Az új év második felében az ország visszanyerheti az egyensúlyát, ha okos előrelátással el tudja kerülni az értelmetlen összeütközéséket. Kulcsszó: a mérlegelés. Mérlegeljük, ki nyer és veszít a fontos döntésekkel! Ha a döntéshozók végül előrelátóan határoznak, megoldódnak gondjaink. Ám ez sem megy zökkenőmentesen; fájdalmas válások, jelentős változások várnak ránk. Ez pedig sokaknak nem fog tetszeni. Amint elülnek a viharok és elcsendesednek a csatározások, teljes erőbedobással hozhatjuk rendbe legzűrösebb dolgainkat. De mindennek ára van! 2008 végén az igazságos Jupiter hiába mennydörög, nem simul el az országban minden feszültség, annak ellenére, hogy több eredményt érünk el, mint gondolnánk. Ki nem mondott vágyaink beteljesülésére újabb 365 napot kell várni.

Szeged vízzel kezd

Sybilla Szeged sorsát a francia kisasszonyok igazmondó kártyájában nézte meg. A lapok új év első hónapjaiban sok vízre, valószínűleg a Tisza hatalmas erejére utalnak. Ám ahogy a víz hozhat magával szerencsés fordulatokat, ugyanúgy el is sodorhatja azokat. A város egyes problémáival nem boldogul segítség nélkül, de először halogat, ennek nyáron mutatkozik meg a következménye. A bajban feltűnnek a baráti segítő kezek, jön a kilábalás, de a megnyugvásra akár év végéig is várni kell. Olyan súlyos problémák nem adódnak, mint azt olyan sokan gondolják, de a megoldásokat a tudás, az ész és a ravaszság ügyesen kevert elegye nyújtja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ötvenhat kilót fogyott, még 28-at akar

Szeged - Nyolcvannégy kilót akar lefogyni a Mars téri palacsintás asszony, 56 kilogrammot már… Tovább olvasom