Délmagyar logó

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Megrázó! Videóra vették a megvert Tímeát és barátját

Szeged - Szerkesztőségünkbe is elküldte olvasónk azt a videót, amelyen jól látszik, amint egy kopasz fiatal támad egy társaságra. Akkor már két ember feküdt a földön.
Hétfő délután a rendőrségen kívül szerkesztőségünknek is eljuttatta az egyik szemtanú azt a videót, amelyet szombat este rögzített a Torontál téri parkolóból. A felvételen jól látszik, amint két ember fekszik a földön, egyikük többször is megpróbált felállni. A háttérben egy kopasz fiatal látszik, aki többször nekimegy a társaság többi tagjának.

Olvasónk azt írja, turistaként volt a hétvégén Szegeden és pont látta a verekedést. " Gyorsan történt az egész, arra lettem figyelmes, hogy a híd alatt verekedés tört ki, 2 vagy 3 ember teljes erejéből ütött valakit, akkor még nem láttam, hogy egy lányt. Ezután vettem elő a kamerát. A felvételen látszódik, hogy a lány fel se tudott kelni, és egy fiú is volt mellette a földön. A video második felében fényben is látszódnak a valószínűsíthető elkövetők."


A rendőrség kéri, hogy aki a támadót felismeri, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ahogy arról elsőként beszámoltunk, szombat este belekötött egy csoport egy általuk bevándorlónak hitt félvér magyar fiúba és barátnőjébe a Partfürdő és a Belvárosi híd között. A vita tettlegességig fajult, Tímea arccsontja eltört, mindkét szeme alatt zúzódások vannak, szája felrepedt, a sebet több öltéssel kellett összevarrni, kis híján több foga is kiesett. A megvert lányt hétfő délelőtt megműtötték, információnk szerint törött arccsontjait sikerült összeilleszteni.

A szemtanúk elmondása szerint a fekete ruhás, kopasz támadó és társai párját kezdték inzultálni, miközben azt üvöltötték, hogy takarodjon az országból. A fiú barátnője, Tímea, hiába próbálta elmagyarázni, hogy párja magyar állampolgár, a támadók mégis ütöttek. A lány kedvesének, Viktor Facebook-adatlapjáról kiderül, hogy Kuba fővárosában született, egyévesen került Magyarországra, és egy szegedi reklámügynökségnél dolgozik.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sikerült összeilleszteni a megvert lány arccsontját

A szegedi egyetemista lánynak eltört az arccsontja. Kedvesének, Viktornak a Facebook-adatlapjáról kiderül, hogy Kuba fővárosában született, egyévesen került Magyarországra. Tovább olvasom