Délmagyar logó

2019. 06. 17. hétfő - Laura, Alida 20°C | 28°C Még több cikk.

Megrepedezett a díszburkolat

Szeged - Tönkrement díszburkolati elemekre lettünk figyelmesek a Kárász utcán – azt gondoltuk, hogy a teherautók súlyától repedezett meg. Kiderült: ősz óta tervezik a javítást.
Megrepedtek, és ha rálépünk, mozognak a Kárász utcai díszburkolat egyes elemei. A Klauzál térnél, a gyógyszertár és a drogéria közötti területen lettünk figyelmesek néhány tönkrement burkolati elemre. Azt gondoltuk, hogy a teherautók súlyát nem bírta a díszburkolat. Kiderült: már ősz óta tervezik a javítását.

– Tudunk a problémáról, és már tervbe van véve a javítás – mondta Molnár László. A Városüzemeltetési Iroda vezetője arról tájékoztatott, hogy már az ősszel észrevették, hogy helyenként javításra szorul a Kárász utcai díszburkolat. Szóltak is a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.-nek, amely többek között az időjárástól függően, várhatóan tavaszra ütemezi a sétálóutca hibáinak korrigálását.

A gyógyszertár és a drogéria közötti területen vettük észre a hibát. Fotó: Frank Yvette
A gyógyszertár és a drogéria közötti területen vettük észre a hibát. Fotó: Frank Yvette

A lassan 15 éve felújított Kárász utcán nem meglepő, hogy kisebb hibák megjelennek, az időjárás és a használat eredménye mindez, még ha csak engedéllyel lehet is autóval ráhajtani – magyarázta az irodavezető. Hozzátette: tudomása szerint még nem történt baleset a megrongálódott díszburkolaton.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyerekrajzból plüssfigurák

Gyermekek és felnőttek rajzait formázza játékra is alkalmas plüssbabákká a szegedi kötődésű Váraljai Emese. Tovább olvasom