Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 1°C Még több cikk.

Megszólal az öngyilkos rendőr édesanyja

Szeged – József fiamnak soha nem volt korábban öngyilkossági kísérlete – hívta fel a Délmagyarország szerkesztőségét annak a 28 éves ásotthalmi rendőrnek az édesanyja, aki vasárnap öngyilkos lett otthonában.
Minderről lapunk kedden számolt be. K. Istvánné fia baleseti helyszínelőként dolgozott a rendőrségen. József mindig kedves és életvidám volt.

– A fiam – két nappal halála előtt – egy oszlopnak ütközött kocsijával, de nem azért, hogy öngyilkos legyen, hanem mert csúszott az út – mondta az édesanya, aki szerint sokan, sok mindent fecsegnek. – Fontosnak tartom elmondani, hogy mind a négy gyerekemre, a fiamra és három lányomra büszke vagyok – mondta K. Istvánné, aki nagyon szép emlékeket őriz 28 éves fiáról.

Olvasóink írták

 • 5. Jimmy Clein 2007. december 24. 10:09
  „Nagyon sajnálom, hogy Józsi ilyen módon búcsúzott e földi világtól nagy bánatot és szomotúságot hátra hagyva.Talán megnyugszik a lelke. Szeretteivel mély gyászukban osztozunk. Senkit nem szabad hibáztani ezért. A "talán" és a "miért"mindig ott marad a szívünkben és megőrízzük mosolygós tekintetét.”
 • 4. nagypappa 2007. december 23. 03:36
  „Mint írtam is részvétem.

  Micsoda tragédia, különösen egy szülőnek, elveszíteni gyermekét, nem tudva biztosan mi miatt választotta ilyen fiatalon a halált.

  Nyogodjék békében”
 • 3. rozsa 2007. december 22. 10:13
  „őszinte részvétem a családnak”
 • 2. No.6-Sy 2007. december 22. 09:51
  „Azt mondják, hogy az öngyilkosság igazi okát mindig egyetlen ember ismeri igazán, az, aki ezt a titkot legtöbbször magával is viszi a sírba. Mi pedig csak találgathatunk, kereshetjük az okokat, morfondírozhatunk és szomorkodhatunk, és sajnálhatjuk, hogy egy emberrel megint kevesebb él ezen a földön, és ami a még sajnálatosabb, egy fiatallal, aki előtt hosszú-hosszú boldog, munkás évek állhattak volna.

  Nyugodjék békében!”
 • 1. andré 2007. december 22. 08:56
  „Együttérzek a családdal, és a következőket jegyzem meg:
  egy család tragédiáján nincs joga egyetlen újságírónak sem csámcsogni, azt nagy nyilvánosság elé tárni az érintettek beleegyezése nélkül.
  A tragédia a szerencsétlen fiatalember otthonában történt, innentől kezdve ez a család magánügye.
  A rendőrségnek sincs joga adatokat kiadni a család beleegyezése nélkül.
  Lehetett ez munkahelyi ártalom is, hiszen micsoda idegi megterhelés nehezedett a fiatalemberre nap mint nap.
  Mi a véleményük?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lakást kaptak karácsonyra Szegeden

Szeged - Binderné Rabi Mária alig hitt a fülének, amikor meghallotta, ő költözhet egy Csongrádi sugárúti szociális bérlakásba. Tovább olvasom