Délmagyar logó

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

Megtalálták a reggel eltűnt szegedi kisfiút

Szeged - Ma délután fél hat előtt lakossági bejelentés alapján megtalálták a ma reggel eltűnt kisfiút a régi 5-ön gyalogolva a logisztika központ után 100 méterre.
Médiaközlés alapján először egy kiskunmajsai autós észlelte, feltételezve, hogy a sajtófelhívásban szereplő eltűnt kisfiúról van szó, így negyed hatkor értesítette a Szegedi Rendőrkapitányságot.

Öt perc múlva egy szegedi lakos is észlelte, amint a kisfiú sétál az út mentén, ő is értesítette a hatóságokat, majd megállt a kisfiú mellett, és a rendőrjárőrök kiérkezéséig visszatartotta őt.

A Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálja a gyermek eltűnésének körülményeit.

Olvasóink írták

 • 7. nagypappa 2008. július 10. 04:20
  „Geysa

  Ha jól értem, először sem vesztek el, hiszen tudtátok hol kell keresni. Most is tudjátok a tartózkodási helyüket.
  Akkor meg már bírósági ügy.”
 • 6. Követeljük 2008. július 09. 21:09
  „Kedves dorevi!

  2-3 éve felterjesztettem. Mondották: Megfontolandó! Azóta fontolgatják. Ezt pedig, nagyon magas rangú illetékes mondotta. Egy-egy forró nyomos esetnél, gépkocsik gyors körözésénél is segíthetne. Túl sokba nem kerülhet. Talán egyszer még megérjük.

  Esetleg a Délmagyarország is felkarolhatná.”
 • 5. dorevi 2008. július 09. 20:39
  „Követeljük ötlete kiváló.

  A mobil szolgáltatók szerintem is vállalnák az együttmüködést, kérdés, kinek a költségére. De ha a rendőrségére, még akkor is sokkal olcsóbb, mint járőrözve keresgélni, netán várni hogy megkerüljön.

  Javaslom, hogy az ötlet ne csak itt jelenlen meg, Követeljük terjeszd fel az illetékeseknek. Sikert kivánok!”
 • 4. geysa 2008. július 09. 20:03
  „Lenne néhány észrevételem és sajnálatos tapasztalatom a személyes érintettségből a rendőrség "keresési mődszereivel kapcsolatosan":
  Eltünt 2 kiskorú, melyet bejelentettünk az illetékes rendőrkapitányságon. Folyamatos információ szolgáltatást adtunk a rendőröknek, mire a kész picsa melegmálé elv alapján meglelték a két gyereket. A gyermekek 10 nap mulva ismét eltüntek, a mai napig nem kerültek elő, de a hatóság tudja hogy hova távoztak, de nem tesz semmit ezzel kapcsolatosan, legalábbis mi , mint a család úgy érezzük.
  Hangsúlyozom sajnos érintettek vagyunk benne ezért az elfogultságom. Együttérzésem azzal a szülővel akinek meg lett a gyermeke. Örüljön és vigyázzon, mert a hatóság visszafordítja a szülövel szemben a kiskorú veszélyeztetése miatti eljárásban a felelősség kérdésére vonatkozó jogi utvesztőt.”
 • 3. egyszeru polgar 2008. július 09. 19:01
  „Hala a Joistennek, a gepkocsi vezetojenek es a masik szemelynek. Remelhetoleg nincs a kisfiunak semmi baja az ijedtsegen kivul.”
 • 2. greencat 2008. július 09. 18:20
  „Szerencsére meg találták a kis gyereket:) két hölgy.”
 • 1. Követeljük! 2008. július 09. 18:19
  „Ilyen esetekben, a rendőrségnek rögtön küldenie kellene egy SMS/MMS üzenetet az érintett körzet(ek)ben elérhető mobiltelefonokra a személyleírással, azoknak, akik készek fogadni az ilyen üzenetet. Mennyivel többen figyelnének azonnal!

  Technikailag biztos kivitelezhető, vélhetően a szolgáltatók is partnerek lennének ebben.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A disznóürüléken csúsztak el a tolvajok

Szeged - Három alkalommal mindösszesen nyolc sertést tulajdonított el négy férfi az egyik szegedi sertéstelepről. Habár szerdára virradó éjszaka is akcióba lépett a csapat, a sertések ezúttal visszakerültek eredeti tulajdonosukhoz. Tovább olvasom