Délmagyar logó

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -3°C | 13°C Még több cikk.

Megújulnak a Magyar Rádió vidéki stúdiói

Megújult tartalommal, MR6 néven jelentkeznek októbertől a Magyar Rádió vidéki stúdiói, köztük a szegedi: reggel hat órától délig saját műsort sugároz.
A Magyar Rádió Zrt. vidéki stúdiói jövő hétfőtől megújult tartalommal, új arculattal és új néven jelentkeznek: az MR6 – a régió rádiója Győrből, Pécsről, Miskolcról, Debrecenből és Szegedről jelentkezik október 1-jén reggel hat órakor – jelentette be Szomráky Béla, a Magyar Rádió Zrt. Regionális, Nemzetiségi és Külföldre Irányuló Adások Főszerkesztőségének vezetője.

A regionális stúdiók az öt központból reggel hat órától délig jelentkeznek saját tartalommal, délután pedig a Petőfi Rádió adását sugározzák. Jelentős változás, hogy a regionális stúdiók visszakapják műsorkészítési önállóságukat, hiszen eddig a reggeli órákban csak három órán át sugároztak. Együttműködnek egymással, anyagokat is cserélnek. Több tradicionális műsor a korábbi országos főadókról átkerül a regionális műsorokba. Ilyen a Ki nyer ma? című, 38 évvel ezelőtt indított zenei műsor, amely ezentúl a regionális csatornákon 11 óra 50 perctől lesz majd hallható. Januártól a rádió költségvetésének függvényében bővítik a régiórádiók önálló műsorát a délutáni órákban is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árulja autóit és összevon a megye

Hatvankilenc autójából harminckilencet elad, kis kincstárat hoz létre, és szociális intézményeit is… Tovább olvasom