Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Megvan, de nem kíváncsi családjára az eltűnt apa

Szeged - Megtalálta a rendőrség azt a férfit, akinek eltűnéséről beszámoltunk. Nem járult azonban hozzá, hogy tartózkodási helyéről információt adjanak ki – még saját családjának sem. Az asszony teljesen kétségbeesett, hogy magára maradt.
Mint korábban megírtuk, egy szegedi férfit kétségbeesetten keres családja. Június elsején tűnt el, azóta senki nem tudott róla semmit. Felesége egyéves kisfiukat babakocsiban tolva járta nap mint nap a várost, hátha megtalálja Gergelyt, aki azután nem ment haza, hogy azt hitte, elveszítette munkáját.

Ma arról tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, hogy megtalálták a férfit. – Él, egészséges, de nem járult hozzá, hogy közöljük a tartózkodási helyét – mondta Szenti.

A feleségnek is csupán ennyit mondhattak a rendőrök, vagyis ő sem tudhatta meg, hol van férje, akiért annyira aggódik. Az viszont világossá vált számára: elhagyták.

Megvan, de nem kíváncsi családjára az eltűnt apa. Fotó: Schmidt Andrea
Megvan, de nem kíváncsi családjára az eltűnt apa.
Fotó: Schmidt Andrea

– Örülök, hogy jól van, de erre nem számítottam. Nagyon padlóra kerültem, hogy lelépett. Nem is értem, hiszen két hónapja vitánk sem volt. Az utolsó nap is délelőtt még játszott a gyerekkel, aztán megebédelt és elment, mint bármikor máskor.

Lőrincz Brigitta a hír óta folyamatosan sír. Azt mondja: kilátástalanná vált az élete. – Itt hagyott pénz nélkül. Hogy fogom felnevelni a 17 éves lányomat és közös, egyéves kisfiunkat a 40 ezer forintos GYED-ből és a családi pótlékból? Teljesen tönkre fogunk menni.

A magára maradt asszony azt mondja: bár el sem tudja képzelni, hol van férje, nem adja fel a keresését. Szeretné vele megbeszélni, hogy mi történt, és azt sem hajlandó elfogadni, hogy Gergely nem kíváncsi kisfiára, aki szintén sírva keresi apukáját.

– Fel sem tudom fogni. Egy hete még volt családom, most pedig nem tudom képzeli, hogyan tovább. Például hogy miből adok enni a jövő héten a gyerekeknek – mondta az édesanya.

Olvasóink írták

111 hozzászólás
 • 111. pinkcat25 2011. július 05. 17:15
  „Húúú, azta....!!!!!
  <moderálva>”
 • 110. Morpheus_RexXx 2011. június 09. 20:28
  „hmm. a menő szépfijú elhagyta a szerető családot? remélhetőleg nem csinál több gyereket... kár lenne az eszét "pazarolni". Büszke hazánkfija, akit mutogatni kellene... más nem, elrettentő példa ként. Ha nem tudnák, azt hinnék, ilyen emberekkel van tele szöged, mint a monikashóvs mintacsalád... :S”
 • 109. ozikS 2011. június 09. 11:11
  „Ki fogja felnevelni a gyereket ? Akkor most munkanélküli-e az a jóember ?
  És mi van Mehmed Karcsikálval ? Rengeteg kérdés.”
 • 108. Framboise 2011. június 09. 09:25
  „Jóban rosszban kitartunk... :(”
 • 107. jozko 2011. június 09. 09:22
  „CID :

  Kérni lehet.”
 • 106. CID 2011. június 08. 22:23
  „102. miklos35 2011.06.08. 20:06

  Jól adta magát a Múúnika sóban ? Hát, gratula neked ............”
 • 105. CID 2011. június 08. 22:20
  „Mike : Jól rábasztál :)

  Jozko : Lehet konzultációt kérni tőled ? :))”
 • 104. jozko 2011. június 08. 22:06
  „99. crowhorse :

  Ja, 3 emberrel szemben inkább rá/d/hagyom...nem vagyunk egy súlycsoportban!

  102 . miklos 35 :

  Ennél azért árnyaltabb ez a kép...”
 • 103. papsajt 2011. június 08. 21:18
  „kiismerte ezt a nőt, vagy esetleg másik nő van a láthatáron?”
 • 102. miklos35 2011. június 08. 20:06
  „Tisztelt rosszakaratú fórumozók!
  Gergely egy jó szándékú kollégának ismertem meg aki közvetlen és könnyen barátkozik.Sokszor beszélgettem vele míg együtt melóztunk.Az utolsó napján is kézfogással búcsúztam el tőle.Lehet hogy lelkileg megviselte az elbocsájtás,de nem kéne pálcát törni felette.Sajnos utána nekem is mennem kellett,de én nem omlottam össze.Szóval,az ő dolga mit csinál! A "Mónika Show"-ban nagyon is jól adta magát! GERGŐ TÉRJ ÉSZRE!”
 • 101. benzol 2011. június 08. 19:35
  „nem sért személyiségi jogokat, hogy a fényképét mutogatják, miközben mondta a férfi hogy nem akarja, hogy megtudják hol van? Mivel megtalálták, innentől kezdve nem eltűnt személy. Oldják meg maguk a problémájukat”
 • 100. mazsolaszolo 2011. június 08. 18:08
  „75: Nem akartam gorombábban fogalmazni, azaz nem akartam szexuálipari fürdőszakmunkásnőnek nevezni, mert nem tartom annak! Az a típus, aki bármit lenyel csak ne legyen egyedül, victimológiai szempontból potenciális áldozat.
  No ebbe kössél bele ha tudol:) "

  Csak a véleménem mondom el, a belekötést meghagyom a kötőipari szakmunkásnak. :)

  Sem te, sem más nem tudhatja, hogy ez a két ember milyen típus - maximum kivetítheti rájuk a saját gondolatait, érzelmeit stb. Az ember minél kevesebbet tud, annál többet képzel oda, ahol a kép van. Ilyenkor előveszi a jó öreg archetípusokat, a saját "dobozolási" technikáit, az élete tapasztalatait és minél kevésbé és felületeesen ismeri saját magát, annál biztosabb, hogy mellélő.

  A viktimológiai szempontból potenciális áldozat kérdése nagyon érdekes kérdés. Az is odatartozik, amiről te írsz, mert ez a fajta ember előbb-utóbb behúz magának egy agresszort, de olyan is van, aki csak örök dependens kislányt, a kettőt sem szóló szegény kis áldozatot játszik és maga egyébként keményebb agresszor bárkinél (ez az egyik leghúzósabb típus); de az is tény, hogy a legtöbb emberből lehet áldozat, ha a körülmények olyan durvák, hogy nincs ereje megbírkózni azokkal ÉS nincs lehetősége a helyzetből való kimenekülésre.

  Kétszer sem biztos, hogy ez a nő annyira dependens, mint az elsőre látszik, mert azért oda kéne arra figyelni, hogy hatalmas érzelmi sokk az, ha az embert elhagyják - különösen, ha ilyen aljas, és alattomos, görény módon (értem ez alatt, hogy a fazonban nem volt elég gerinc ahhoz, hogy odaálljon a nő elé és azt mondja: "vége, lelépek."), ráadásul kicsi gyerekkel és egy nevelésre szoruló kamasszal, úgy, hogy a kassza üres.

  Reméljük a legjobbakat. Én is elsősorban a két gyereket sajnálom. :(”
 • 99. crowhorse 2011. június 08. 17:58
  „Kedves Jozko.
  Szerintem élettapasztalat dolgában három emberre való is kijutott nekem,igaz ez a saját szuverén véleményem.
  Egy biztos,ha valaha szenvtelenül kezdek viszonyulni ezekhez a történetekhez,a Tiszának megyek inkább,mert akkor már nem lennék önmagam.:)”
 • 98. jozko 2011. június 08. 17:09
  „Kedves Crowhorse!

  Te az ész vagy ebben a pakliban.
  Maga a megtestesült praktikusság - egyelőre még kevés élettapasztalattal.
  Mindennek eljön az ideje.

  Tény, hogy nem viszonyulsz szenvtelenül a dologhoz.
  Jó ez így, mert csak a józan ésszel nem sokra mennél.
  Én -ha nem is nap mint nap - rendszeresen szembesülök ilyen sorsokkal!

  Ez nem szenvtelenné, de gyakorlatiassá tesz.
  Jól tudom, hogyan lehetne ebben a szituációban érdemben segíteni.
  Egyik fél sem vállalná.
  Borítékolom a következő lépésüket - de az itt nem publikus.”
 • 97. crowhorse 2011. június 08. 16:56
  „.. 96. jozko
  Az a helyzet,hogy egy éven belül 4 édesanyának kellett ugyanezt elmondanom,köztük az egyiknek 16 éves a nagyobbik gyermeke aki után eddig egy vasat sem fizetett a kedves édesapa,úgyhogy élek a gyanúperrel,hogy az említett édesanyának halvány fogalma sincs erről.
  A család szétesése mindig szomorú dolog,igaz elég rendesen kisebbségben érzem magam,mivel nekem bizony érték és nem tetszik amit mostanság magam körül látok,hetente új apukákkal és anyukákkal terhelt gyerekeket látok.(Megjegyzem 34 éves vagyok,szóval nem érzem magam őskövületnek még a héten. :) )
  A másik,hogy azt látom,sokan nincsenek tisztában a gyed és a gyes közötti különbséggel,mivel a gyed munkaviszonyhoz kötött,az édesanya szülés előtt dolgozott. A másik érdekes tény,a gyerekek közötti korkülönbség vagyis itt nem egy ledér nőszemélyről beszélünk aki nyakra-főre gyermeket vállalna...
  A szülők nem különösebben érdekelnek a történetben de a gyerekeket nagyon sajnálom.”
 • 96. jozko 2011. június 08. 16:37
  „94. crow...

  Komolyan azt hiszed, hogy ezt az anya nem tudta?
  Ezzel együtt a segítő szándékod dícséretes.

  Lehet, hogy tényleg van itt jópár hozzászóló - akiknek tele van a hócipője azzal, hogy sokan -egyre többen -
  a közösség terhére próbálják megoldani a problémájukat - és ez a megoldási kísérlet egyre bulvárosabb,
  szenzációhajhászóbb!
  Azért annyira ne sajnáld ezt a családot!
  Rögtön elnézést kérek: semmilyen tippet nem akarok neked adni, hiszen te sem azokat osztogattál - csak elmondtad a véleményedet!

  A magam részéről köszönöm!
  Sajnos túl sok ilyen -és ennél jobb sorsra érdemes- család kálváriáját kellett végignéznem ahhoz,
  hogy elfogyjanak a "krokodilkönnyeim" .”
 • 95. crowhorse 2011. június 08. 16:28
  „90. bánki 2011.06.08. 12:00
  Ezek szerint Önről,pusztán mert az építőiparban dolgozik (saját bevallása szerint persze) elmondhatjuk,hogy egy alkoholista "barom" ? ( A jelzőt Öntől kölcsönöztem.) Hiszen az építőipari munkások jelentős része iszik...”
 • 94. crowhorse 2011. június 08. 16:25
  „Akkor a jogi része a dolognak. Anyuka a villám sebességével térjen be a gyámhivatalba,a városi bíróságra,amelyik szimpatikusabb és tartásdíj megállapítását kérvényezze. Ugyanis ha a kedves apuka nem kíváncsi a családjára,a kisfiúról köteles gondoskodni jogilag és erkölcsileg egyaránt. Azt viszont nem értem,hogy a 17 éves gyerek után kell-e ugyanezt végigcsinálnia,de amennyiben az az apuka is elfelejt fizetni,akkor érdemes. A másik,amit sokan hajlamosak elfelejteni,hogy Magyarországon a tartásdíjat nem fizetni bűncselekmény ami börtönbüntetést von maga után.
  Azért igazán "gratulálok" a hozzászólókhoz. Ennyi rosszindulatú embert egy rakáson... Csak nézek és döbbenek,igazán szégyellhetik magukat .”
 • 93. Kafka79 2011. június 08. 15:53
  „86. Mike3 : NEM IGAZ.”
 • 92. h375317 2011. június 08. 15:29
  „Hát én ezt nem hiszem el...mámint, hogy tegnap még nem volt sehol a csávó, ma meg hirtelen a föld alól előkerült...nem vagyok benne biztos, de szerintem nem érnek rá ennyire a rendőreink, hogy ilyen gyorsan felkutassanak egy embert...szerintem kamu az egész!”
111 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendőrkézen a csatornafedő tolvajok

A Szegedi Rendőrkapitányság Belvárosi Rendőrőrse néhány nap alatt elkapta a csatornafedlap-tolvajokat. Tovább olvasom