Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Mennyből a hulla a szegedi városháza udvarán

Alfonso Paso Mennyből a hulla című kétrészes bűnügyi komédiáját láthatják a szegediek vasárnaptól négy estén át a Városházi Színházi Esték programsorozatában a torony alatti hangulatos udvarban.
A szegedi városháza mediterrán hangulatú udvara évek óta csillagtetős színházzá változik ilyenkor. Vasárnaptól négy estén át 20.30-tól Alfonso Paso Mennyből a hulla című kétrészes bűnügyi komédiáját láthatja a közönség Kerekes József, Fehér Anna és Csonka András főszereplésével. – Hosszú évek óta nagy sikerrel játsszuk ezt a produkciót a Vidám Színpadon. A darab mókás alaphelyzetre épül: a család karácsonyi ünnepségre indul egy előkelő étterembe, közben a szobalány odahívja a házba a betörőként pénzt kereső szerelmét, hogy mindent elvigyenek.

Csakhogy a család autója útközben elromlik, ezért váratlanul korábban hazatérnek. A feleség azonban hazudós, ezért soha, senki nem hisz neki, így amikor találkozik a házban a betörővel, aki közben a szobalányt is megölte, nem hisznek neki. A mókás helyzetekkel teli krimi roppant élvezetes – mondja az előadás rendezője, Radó Denise, aki két éve színésznőként is fellépett a Városházi Színházi Esték programsorozatában a Szécsi Pálról szóló darabban. – Gyönyörű az az udvar, fantasztikus érzés ott játszani, nagy örömmel megyünk idén is. Négy előadást tartunk a bűnügyi komédiából, a jövő hét végén pedig a Ránk fér... című békebeli zenés kabaréval térünk vissza. Gergely Róberttel, Tallós Ritával, Nádas Györggyel négyesben adjuk elő. No politika! – ez a jelmondatunk, azaz könnyed, színvonalas szórakoztatás a célunk, a férfi-nő kapcsolat örök kérdéseire keresünk vidám válaszokat Eisemann, Zerkovitz, Karinthy, Molnár Ferenc, Gábor Andor kabarétréfáival, jeleneteivel, kupléival, operettjeivel, dalaival. Bolba Tamás és kiszenekara kísér majd bennünket.

A Városházi Színházi Esték előadásaira elővételben 2500 forintért válthatók jegyek a Tourinformnál és a Belvárosi moziban, valamint az előadások kezdete előtt a helyszínen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hárman még Orbán levelét várják

Lázár János tegnap közleményben tudatta szerkesztőségünkkel, hogy a Fidesz vezetése… Tovább olvasom