Délmagyar logó

2019. 03. 21. csütörtök - Benedek 0°C | 13°C Még több cikk.

Mentesítő vonatok az ünnep alatt

A május elsejei ünnep miatt változik a vasúti közlekedés rendje. A vonatok április 30-án az ünnepnapra, május elsején a vasárnapra, másodikán a hétfői napra érvényes menetrend szerint közlekednek. A Tisza Volán Zrt. egyes szegedi autóbuszjáratainak menetrendje május 1-jétől megváltozik.
A május elsejei ünnep miatt változik a vasúti közlekedés rendje. A vonatok április 30-án az ünnepnapra, május elsején a vasárnapra, másodikán a hétfői napra érvényes menetrend szerint közlekednek. A vasúttársaság mentesítő vonatokat közlekedtet. Budapest-Nyugati pályaudvarról reggel 7 óra 20 perckor indul mentesítő vonat, Szegedre érkezik 9 óra 36 perckor. A Szegedről 13 óra 39 perckor induló szerelvény 15 óra 58 perckor érkezik Budapest-Nyugati pályaudvarra. Budapest-Keleti pályaudvarról 6 óra 10 perckor indul vonat a Füzesabony–Miskolc-Tiszai pályaudvar–Szerencs–Tokaj–Nyíregyháza–Debrecen–Szolnok–Kecskemét útvonalon, a szerelvény 13 óra 25 perckor érkezik Szegedre. Szegedről 10 óra 39 perckor indul vissza ugyanezen az útvonalon.

Május 1-jétől változik a menetrend

A Tisza Volán Zrt. egyes szegedi autóbuszjáratainak menetrendje május 1-jétől megváltozik. A korábbitól eltérő időpontban indulnak a 11-es, a 11Y-os és a 84A jelzésű autóbuszok a tarjáni Víztorony térről, a 75Y jelzésű járatok a Mars térről, valamint a 90-es buszok a Lugas utcából. Részletes információ és menet- rendi értesítő a buszállomáso- kon és a közönség- kapcsolatok irodájában, illetve a 62/550- 190-es telefonszámon kérhető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kötelező az akadálymentesítés

A hatósághoz fordultak a mozgáskorlátozottak, mert két éve nem akadálymentesítették a Nagyáruház… Tovább olvasom