Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Mentorházba jutott a szegedi X-Faktoros


Szeged, Budapest - Bejutott a mentorházba Sárosi Anita Anissza. A szegedi származású énekesnő így már csak egy lépésre van attól, hogy bekerüljön az élő show-ba: csoportjában a hat kiválasztott közül a három legjobban kell benne lennie.
Tovább menetel az X-Faktorban Sárosi Anita Anissza: a szombat esti adásból kiderült: a 25 év felettiek mezőnyében a legjobb 6 versenyző között van. Mindez azt jelenti, hogy bejutott a mentorházba.

Az „idősek" csapatának mentora Gáspár Laci lett, aki elsőként válogathatta ki a legjobbakat a castingokról tovább jutott énekesek közül.  A hat szék kiosztása nem volt zökkenőmentes: az érzelmes énekesnek nem kis lelki gyötrődést okozott, ha egy általa kedvelt versenyzőt el kellett küldenie. Amikor Anita sorra került, már mind a hat szék foglalt volt, de Gáspár Laci egyértelműen kijelentette, neki helye van a műsorban, így helyet csinált neki.

Anita esetében ez még viszonylag könnyen ment neki, a műsor végén azonban drámát láthattak a nézők.
Szandra volt az utolsó énekes, aki szintén egyértelműen széket érdemelt, mire Gáspár Laci – engedve mentortársai nyomásának – Esztert állította fel. A lány egy korábbi X-Faktorban szintén ugyanígy, az utolsó versenyzőnek átadva helyét esett ki. Szülei és ő is kiborult, ahogyan Tóth Gabi is, aki nagyon hisz a lányban, akivel karrierje egyszerre indult. Végül Gáspár Laci módosított döntésén, és a már elküldött Esztert visszahozva a 68 éves dívát, Gyöngyit küldte haza.

Elnézve a 25 éven felüliek mezőnyét valószínűleg nem túl nagy bátorság kijelenteni: Sárosi Anita Anissza az egyik legjobb. Vagyis a mentorházban, ahonnan már csak 3 énekes jut tovább, remélhetőleg megkapja a lehetőséget, hogy az élő show-kban szerepelhessen.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dinóval üldözték a macskákat a programozó lányok

Dinóval üldözték a macskákat a programozó lányok
Játékos programozónapra hívott meg 15 általános iskolást lányt az NNG szegedi fejlesztő központjába.… Tovább olvasom