Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | 0°C Még több cikk.

Mesterséges kómában a fiatal focista

Szeged - Mesterséges kómában tartják Babarczi Tamást, az Üllés fiatal labdarúgóját, aki 5 barátjával együtt vasárnap hajnalban autóbalesetet szenvedett a diszkóból hazafelé tartva. Társa életét egy autós mentette meg, aki nyomókötést tett Tóth Máté halántékára.
Komoly indulatokat váltott ki a delmagyar.hu olvasói között a vasárnap hajnalban balesetet szenvedett üllési fiatalok ügye. Mint arról beszámoltunk, egy hatfős társaság autója csapódott az út menti árokba. A rendőrség közlése szerint az autót vezető N. Zsófia ittasan ült a volán mögé.

– Az orvosok szerint szerdáig eldől Babarczi Tamás sorsa. Koponya- és tüdősérüléseket szenvedett, az állkapcsa három helyen is eltört. Jelenleg mesterséges kómában tartják a fiatal focistát – mondta Polgár Attila. Az Üllés edzője hozzátette, a csapattagokat lesújtotta a baleset.

– Egyik kedvenc srácom. Tamás egy nagyon megbízható fiú, 3 éve dolgozik. Szombaton kiállt a házuk elé nemrég vett BMW-jével, és megegyeztek az édesapjával, ha hívja, elmegy érte a diszkóba. Nem tudom, mi történhetett, miért nem telefonált – mondta az edző.

Diszkóbaleset Üllésnél. Fotó: Segesvári Csaba (képgaléria)

Polgár Attila arról is beszámolt, három felnőtt egy és ifi játékosa utazott a balesetet szenvedett Golfban, egyikük életét a helyszínen megálló autósok mentették meg. – Tóth Máté halántékán megsérült egy ér, egy megálló autós nyomókötéssel állította el a vérzést. Egy másik játékos térde pedig összezúzódott, még nem tudni, mi lesz vele – tudtuk meg. – Csak imádkozni tudunk Tamásért – búcsúzott az edző.

Internetes portálunkon „Megakrieger" azt írta, „a baleset okozójának, okozóinak kellett volna (egy kicsit korábban) átérezni amit egy szülő, egy testvér, egy nagyszülő, egy barát vagy akármilyen hozzátartozó érez amikor értesítik arról, hogy a szerette balesetet szenvedett. Egészen addig nagyon kemény gyerekek, amíg nem történik meg a baj, aztán megy a sírás, meg mások hibáztatása. Természetesen a legfontosabb, hogy mindenki gyógyuljon meg, de aztán fel kell nőni!"

Diszkóbaleset Üllésnél. Fotó: Segesvári Csaba (képgaléria)

Olvasóink közül többen együttérzésüket fejezték ki a szerencsétlenül járt fiatalokkal, ugyanakkor senki sem értette: miért ültek ittas sofőr mellé.

Az autóban utazó Makra Gergő hétfői Facebook-posztján a következő bejegyzést osztotta meg: „nem szokásom ide személyes dolgokat kiírni, de a mai nap azt hiszem rendhagyó minden szempontból... Szeretném megköszönni a 'lukrécia' név mögé bújó 'kedves' szomszéd delmagyar.hu oldalon kifejtett véleményét. Igazán nagy empátiáról tett tanúbizonyságot. Soha nem kívánom neki azt az érzést, amikor hajnalban azzal ébresztenek egy szülőt, hogy a gyermeke autóbalesetet szenvedett... Csak arra kérem, jusson majd eszébe a legnagyobb bánatában, amikor valaki segítő kezet nyújt felé, hogy ő ezt nem tette meg... És legyen boldog az intellektuális véleményével."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

De nehéz az iskolatáska!

A suli megkezdésével újra megjelenhetnek az iskolatáska-viseléssel összefüggő panaszok. A nehéz táska cipelése miatt tartós derék- és hátfájdalmak, gerincbántalmak alakulhatnak ki. Tovább olvasom