Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Mészáros: Én fogtam azt a harcsát! - reagált az egykori halász a pitbullgyilkos harcsáról szóló cikkünkre

Az egykori halász, Mészáros Balázs reagált a Pitbullgyilkos harcsáról beszélnek Szentesen című, augusztus 2-án megjelent cikkünkre. A Tiszán egy kutya úszás közben hirtelen elmerült: a gazdája úgy látta, harcsa húzta le.
Az egykori halász, Mészáros Balázs reagált a Pitbullgyilkos harcsáról beszélnek Szentesen című, augusztus 2-án megjelent cikkünkre. Az írás arról szól, hogy a Tiszán egy kutya úszás közben hirtelen elmerült. A gazdája úgy látta, harcsa húzta le.

Idéztük Terhes Tamás véleményét, aki a közösségi oldalon azt írta, 2005-ben fogott egy 91 kilós, 232 centis harcsát, annak sem volt olyan széles a nyelőcsöve, hogy egy ekkora kutya átférjen rajta. – 2005-ben én fogtam azt a nagy harcsát Algyőnél! Ezt a Népszava és a Magyar Nemzet újságírói által készített fotók, továbbá újságcikkek bizonyítják – mondta lapunknak Mészáros Balázs. – Tamás tényleg ott volt: megkértem, hogy segítsen beemelni a csónakba a halat a varsával együtt, mert egyedül nem bírtam volna. A hallal én rendelkeztem, az én területemen ment bele a varsába. Most azért jelentkeztem, mert a faluban a cikk alapján már kétségbe vonták, hogy az a hal tényleg az enyém volt.

Az esetről megkérdeztük Terhes Tamást is, aki azt mondta, akkoriban együtt, közösen halásztak Balázzsal azon a területen. Az előző napon épp ő nézte át az ott lévő varsákat, Balázs kérésére, és az sem véletlen, hogy a nagy hal fogásakor ott volt. Ezzel együtt hibázott, amikor a Facebookon nem tett említést Balázsról. Szerinte úgy lett volna pontos, ha azt írja, közösen fogták a halat.

A két egykori halász ma már nincs beszélő viszonyban egymással. Így arra nincs lehetőség, hogy eldöntsék, valójában kié volt az érdem.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hengerfej hajítás és autós limbó: Opelesek találkoztak a Partfürdőn - galéria

Hengerfej hajítás és autós limbó: Opelesek találkoztak a Partfürdőn - galéria
Míg a négykerekűek szépségversenyen, a sofőrök különböző ügyességi versenyeken mérhették össze a… Tovább olvasom