Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | 0°C Még több cikk.

Mézeskalácsot osztottak a Szeretetsátorban

Szeged - A MAE-tagok közül nyolcvan rászorulót a T-Mobile látott vendégül tegnap meleg ebédre.
„Tizenöt évvel ezelőtt tizenkét fős, mozgássérültekből álló baráti társaságunk összefogott, és megalapította a Mozgássérültek Alternatív Egyesületét" – mesélte történetüket Fekete Albertné, az 590 fős szervezet elnöke. A MAE-tagok közül nyolcvan rászorulót a T-Mobile látott vendégül tegnap meleg ebédre: paradicsomleves, és petrezselymes burgonyával tálalt rántott csirkemell volt menü a szeretetsátorban. A háziasszonyi teendőket Kancsár Tímea, a Délmagyarország munkatársa látta el.

Fotó: Frank Yvette

A város önkormányzata, a Rádió 88, a lapunk kiadója és több nagyobb szegedi cég által életre hívott jószolgálati rendezvénysorozat vendégei örültek a mobilszolgáltató cég ajándékainak: a mézeskalácsnak és a klasszikus karácsonyi dalokat tartalmazó CD-lemeznek. A védencek elmondták, szép meglepetésben volt részük, így lelkileg készülhetnek a karácsonyra. Számukra az odafigyelés és erkölcsi támogatás sokszor többet jelent, mint bármennyi pénz. „Öt éve élek Szegeden.

Ideköltözésem után nem sokkal megismertem az egyesületet, több éve próbálunk nekik, és az Ágota Alapítvány állami gondozott gyermekeinek segíteni. Sokan a szimpla megélhetésért küzdenek, és a mozgássérültek közül többen speciális segítségre szorulnak. Minden támogatásnak nagyon örülnek" – érvelt Pfeff Dániel, a T- Mobile régióvezetője, aki családtagjaival együtt örömmel vesz részt az egyesület jövő héten megrendezendő karácsonyi ünnepségén.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hatszorosára emelkedik a helyszíni bírság

Szeged - Hatszorosára emelkedik januártól a helyszíni bírság összege, a szabálysértésé pedig háromszorosára – döntött hétfőn az országgyűlés. Tovább olvasom