Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 0°C Még több cikk.

Mezítláb a parkban

Neil Simon Mezítláb a parkban című világsikerű vígjátékát játsszák népszerű színészekkel holnaptól három estén át a szegedi Anna fürdő udvarán.

Ősbemutatóként szerették volna az Anna fürdő udvarán színpadra állítani Pozsgai Zsolt Ha megjön a Kabos című vígjátékát. A produkció azonban nem jött létre, ezért a nemrégiben alakult Schütz Ila Színház csapata Neil Simon Mezítláb a parkban című világsikerű komédiájával vendégszerepel Szegeden ezen a héten. A könnyed darabból emlékezetes film is készült Jane Fonda és Robert Redford főszereplésével. A budapesti produkciót népszerű színészekkel Galambos Zoltán rendezte.

A történet főszereplői Corie (Sztankay Orsolya) és Paul (Kautzky Armand) esküvőjük után egy ötödik emeleti lift, fűtés és berendezés nélküli New York-i lakásba költöznek. A kissé különc Corie mindent megtesz azért, hogy ügyvéd férje jól érezze magát új szerelmi fészkükben, de az események hirtelen váratlan fordulatot vesznek, amikor a fiatal pár megismerkedik a felettük lakó bohém úriemberrel, Mr. Valescóval (Bács Ferenc), aki számos jó tanáccsal látja el újdonsült szomszédjait. Corie fejében megszületik a nagy ötlet, össze akarja hozni magányos anyukáját (Bencze Ilona) a vagány Valescóval. Hogy célját elérje, szervez egy görbe estét – négyesben...

A vígjátékot csütörtökön, pénteken és szombaton este 9 órától adják az Anna fürdő udvarán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elbocsátották a pickeseket

Kiadták a papírokat, és kész – mondták azok a tegnap óta már csak volt pickesnek számító… Tovább olvasom