Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Mi fizetjük bevásárlását!

Ma útjára indul lapunk egyik legnépszerűbb játéka, a Telekosár. Négy héten keresztül öt szerencsés olvasónk 25 ezer forintos vásárlási utalványt nyer.
Az első nyereményszelvény mai lapszámunkban már megtalálható. Nem kell mást tenniük előfizetőinknek, mint válaszolni a feltett kérdésekre, kitölteni az adatait, és elküldeni címünkre postán vagy e-mailben.

Húsz szerencsés előfizetőnket – lakjanak bárhol Csongrád megyében – márciusban autóba ültetjük, és egy 25 ezer forint értékű bevásárlásra visszük el a Príma Nova szupermarketbe. A felhívás minden héten megjelenik a Délmagyarországban.

Aki szeretné megnyerni lapunk Telekosarát, érdemes figyelni a felhívást, és válaszolni kérdéseinkre, majd visszaküldeni a nevezési szelvényt, amivel regisztrálja magát játékunk minden fordulójára.
A sorsolás mindig közjegyző jelenlétében történik, az elsőre február végén kerül sor. Nyerteseinket telefonon értesítjük, és időpontot egyeztetve visszük el őket a nagybevásárlásra.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kubatov Gábor: A kerítés állni fog

Kubatov Gábor: A kerítés állni fog
Hitelüket vesztették a szocialisták a sorozatos botrányaik miatt a csongrádi megyeszékhelyen is, de ettől függetlenül is esélyesnek tartja a két szegedi körzet Fidesz-KDNP-s jelöltjét Kubatov Gábor. Tovább olvasom