Délmagyar logó

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Miklós Péter indul Putnik Lázár ellen Újszentivánon

Újszentiván - Négy éve még támogatta a Fidesz Putnik Lázár újszentiváni független polgármestert, most ellenjelöltet indít vele szemben: Miklós Péter történész-muzeológust.
A Fidesz támogatásával, de függetlenként indult 4 éve Újszentivánon Putnik Lázár polgármester. Forrásaink szerint a kormánypárt korábban szerette volna, ha idén nem csak a támogatást fogadja el: fideszes jelöltként próbál ismételni. A település vezetője megerősítette, a Fidesztől többször megkeresték az elmúlt években. Nemet mondott. A Fidesz–KDNP most saját jelöltet állít, Miklós Péter történész-muzeológus egyetemi oktatót, akit Bodó Imre választókerületi elnök tájékoztatása szerint a Fidesz helyi csoportja javasolt. Korábban valóban szerették volna, ha Fidesz-színekben indul, de már nincsenek megelégedve Putnikkal, ezért kerestek saját jelöltet – tájékoztatott Tóth Zoltán, a csoport elnöke.

– Nem foglalkozom azzal, hogyan alakult Putnik Lázár és a Fidesz kapcsolata. Engem az érdekel, hogy az új korszak, amely megindult Magyarországon, elkezdődjön Újszentivánon is – fogalmazott Miklós Péter. Szegeden a mostani 8-as (a korábbi beosztás szerint 19-es) önkormányzati körzet koordinátora, illetve potenciális jelöltje volt. Helyiek, civilszervezetek vezetői, végül a Fidesz–KDNP megyei vezetői kérték: induljon Újszentivánon. – Megtisztelőnek tartom, ezért szülőfalumat választottam – mondta. Programját szeptemberben hozza nyilvánosságra, hozzá „minden fontos és szimbolikus kérdésben" a helyiek véleményét is kikéri.

Miklós munkája miatt Szegedre költözött, de újszentiváninak vallja magát. A kérdésre, hogy megválasztása esetén visszaköltözne-e a településre, így válaszolt: édesapja ott él, a fiának ott vett telket, az életét Újszentivánon képzeli el.

– Településpolitikus vagyok, nem pártpolitikus – indokolta Putnik Lázár, miért ragaszkodik a függetlenséghez. Nem szeretné, ha a falu ügyeiről pártszempontok alapján kellene dönteni. Közölte: nem az ő tiszte megítélni az esélyeket, a település lakói eldöntik, kit támogatnak. Az elmúlt 4 évről elmondta: sok új rendezvénye van a falunak, javult a közösségi közlekedés színvonala, az iskolát és az óvodát korszerűsítették. Büszke rá, hogy a falu méretéhez képest sok közmunkást foglalkoztat: 40 embert. Hangsúlyozta: Újszentivánon szeptembertől biztosan lesz iskola. – Elszomorítónak tartom, hogy néhányan bizonytalanságot próbálnak kelteni az iskola jövőjével kapcsolatban – tette hozzá.

Olvasóink írták

47 hozzászólás
 • 47. KBD 2010. október 06. 06:34
  „Kedves Nyilaspeter!
  KÜLDÖM A ZSEBKENDŐT,HOGY TÖRÖLGETHESD AZT AZ OKOS SZEMECSKÉIDET!!!!!!
  Remélem nem kell szemüveg ahhoz, hogy lásd...hiába az a sok mocskolódás, amit műveltetek az utóbbi időben...elég egyértelműen látszik....PUTNIK LÁZÁR igenis jól végezte eddig is a munkáját...s LÁM LÁM...ha megnézed az eredményeket....nem voltam elvakult.....hiszen tényleg sok ember így gondolja a faluban, ahogyan én....hagyni kell Lázárt...mert jó célt szolgál....s van eredménye.........
  Jah stöbb kép van a faluban Miklós Péterről, mint amennyi szavazatot kapott....jó lenne ha már eltüntetnétek...vagy ennyire SÍRTOK még??????
  Azért nem semmi......82...% ugye?????????????????????????”
 • 46. KBD 2010. október 02. 20:10
  „Kedves Nyilas Péter!
  Sajnálom, hogy te nem adtad a feljelentésnél a nevedet...vajon miért ????????
  Jah mert valahol te tudtad legjobban, hogy mi is az igazság???S ahhoz meg túl félénk vagy, hogy esetleg a vele járó büntetést is viseld?????
  Gratulálni szeretnék neked és annak a sok (?) embernek, akik emberi mivoltukat meghazudtolóan egy lejárató kampányba kezdtek Putnik Lázár ellen......
  Végre megtette a feljelentést veletek szemben...erről miért nem kürtölitek tele a médiát,miért vagytok csendben????
  Nagyon jóóóóóóóó Miklós Péter programja is...csak egyetlen hiba van benne.....mindenért Putnik Lázár és a képviselő testülete tette oda magát....idegen tollakkal könnyű ígérgetni, miközben csak szítani próbáljátok az embereket....
  Arról mindenesetre meggyőztél....könnyen tojsz olyan asztalra, ahonnan evett és eszik a családod!!!!Szép!!!!!!Gratulálok....
  Gratulálok azoknak az embereknek is akik sok sok szórólappal tele rakosgatták a postaládákat, mennyire megakarják menteni az iskolát Újszentivánon,minden Putnik Lázár hibája, miközben alattomosan,csendben...szépen átíratták a saját gyerekeiket Tiszaszigetre...hátha így teljesen alá tudnak vágni a Lázárnak...s nem tudja megmenteni az iskolát....
  Vajon amikor egy embert akartok lejáratni, nézitek azt, mennyit ártotok annak a falunak ahol laktok?????
  Nem....hiszen csak egy dolog hajt benneteket, hogy hatalomra kerüljetek....
  GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 45. nyilaspeter 2010. augusztus 13. 13:28
  „Kedves 43. KBD,
  csak most tűnt föl, hogy ezt írod: "...nem tudtál meggyőző lenni...".
  Eszembe se volt ilyesmi. Csupán szembesíteni kívántalak a TÉNYEKKEL. Ha ez kellemetlen - sajnálom. De úgy tenni mintha nem léteznének - már megbocsáss - ostobaság.
  Maradok tisztelettel...”
 • 44. nyilaspeter 2010. augusztus 12. 10:35
  „Kedves 43. KBD,
  itt tényleg megállhatunk, mert a mi levelezésünk már csak süketek párbeszéde.
  Annyit azért mégiscsak megjegyeznék, hogy én nem "vélekedésekről" írtam, hanem tényekről. Dokumentálható, ellenőrizhető lépésekről, folyamatokról. Ezekkel nemigen lehet vitatkozni.
  Aki mindezek tudatában még "hisz" Putnik Lázárban - ám tegye. Szabadságában áll. (A nagy nemzetvezetőkben is vakon hittek a tömegek, egészen az összeomlásig.)
  Miklós Péter terveit kéred számon. Csak halkan kérdezem: PM úrnak miféle tervei voltak négy éve, az általánosságokon túl?
  Ha pedig kíváncsi vagy a Miklós Péter-féle tervekre, el köll járni a fórumaira, meg olvasni a programját, amit majd - ígérete szerint - fokozatosan elővezet a kampány során.
  Hogy hiszek-e benne? Miért ne hinnék? Tisztességes, szavahihető, magasan képzett ember benyomását kelti. Egészen addig hinni fogok neki, amíg - neadjisten - olyat nem tesz, ami megrendíti ezt a hitet.
  No ezt a hasonlóképpen (és kötelező módon) megelőlegezett bizalmat játszotta el Putnik Polgármester Úr a négy éve alatt, de sokszorosan ám...
  Mindez persze nem kell, hogy megrendítse a te hitedet. Ha neked PM úr köll, hát az köll. Kinek-kinek igényei szerint.”
 • 43. KBD 2010. augusztus 11. 19:21
  „Kedves NYP!

  Továbbra is te hiszel Miklós Péterben...akiről még mindig nem tudom,mik a tervei a falu vezetésével ,életével kapcsolatosan, és hogyan kíván polgármesterként (ha ő lesz) helyt állni a többi munkája mellett.
  Addig értem, te az ő pártján állsz, s azt nézed a jelenlegi polgármester munkájában hol és hogyan köthetsz bele...de arról miért nem írsz....mit tervez Miklós Péter?????
  Én hiszek Putnik Lázárban,akinél tőled ellentétesen csak jó dolgokat tapasztaltam.
  Többszöri hozzászólásokkal is hajtogathatjuk feleslegesen a vélt magunk igazát.....miközben a választásokon úgyis kiderül...

  Nem rossz indulatból mondom,csak eszembe jutott....konok kecskét nem lehet megállítani, ha fejjel akar neki menni a falnak.
  Minden szép, ahogyan gondolod....de ha majd Miklós Péter lesz a polgármester...s nem fog időnként úgy tenni, ahogyan te és a barátaid szeretnétek....azt tudom...te ott is ott leszel...s majd őt fogod kritizálni folyamatosan.De nem értem...miért nem jelölteted TE saját magadat,ha annyira jól tudnád vezetni a falut, ha annyira jól tudod, (szerinted) mit hol és hogyan rontott el a jelenlegi polgármester???
  Tisztelettel....s köszönöm...de nem tudtál meggyőző lenni....őszintén sajnálom.”
 • 42. nyilaspeter 2010. augusztus 11. 12:34
  „Kedves 41. KBD...
  Akkor még egyszerűbben:
  1 Cikkhamisítás - A Szentiváni Napló (ha jól emlékszem júniusi számában) közölte Seres Melinda beszámolóját az iskola ügyében tartott szülői fórumról. Ebbe pancsolt bele - amint a következő számban maga is elismerte - a T. Szerk.biz. Anélkül, hogy a szerzővel egyeztetett volna, ami pedig elemi emberi, neveltetési, sajtóetikai kötelesség.
  Ráadásul, amit beleírtak, hazugság, csak arra jó, hogy - mint iskolaügyben mindig, újra és újra - Tiszaszigetre és Bodó Imrére kenjék a felelősséget.
  Az ügyről csekélységem részletesen beszámolt a Civil Hírlevélben, ajánlom szíves figyelmedbe, mielőtt újabb véleményt alkotnál az esetről.
  Ha pedig ezek után sem látod a különbséget, az csak arra, mutat, mennyire nincs igényed az egyenességre, igazmondásra, s egy kézlegyintéssel elintézed az ügyet. A te dolgod. Ha ez neked ennyit ér, nem is érdemelsz jobbat (és még szegény gyurcsányferkó ellen fenekedett az ország, merhogy beismerte, mennyit hazudott... ő legalább beismerte...)

  2. Iskolaügy - Az semmi, hogy polgármester urunk tavaly nyáron megkapja a szigeti iskola egyházi fenntartásba adásáról szóló levelet (átvétel dátuma a postai szelvényen), majd heteken át azt füllenti az ügyről pletykaszinten már értesült képviselőknek, hogy nem tud semmit? Hetek, hónapok mentek el a sumákolása miatt!!! Ez is bocsánatos szerinted? Újabb kézlegyintés?
  Aztán: az se számít, hogy az iskola működéséről szóló, szó szerint sorsdöntő testületi határozatot, polgármester úr és támogatói révén, nyilvánvaló szándékossággal, csak júniusban, a tanév végén hozzák meg? Tudván tudva, hogy már nem lesz idő a nyári szabadságok miatt érdemi ügyintézésre... Ez ám az iskola jövőjét szem előtt tartó, éjjel-nappali fáradozás...
  S ha még ez se elég: arról értesültél-e, mit javasolt felelősen polgármester úr júliusban, az ugyancsak iskolaügyben összehívott rendkívüli testületi ülésen? Nem kevesebbet, mint hogy Tiszasziget helyett inkább Kübekházára járjanak a szentiváni gyerekek. Agyrém...
  Mindez szerinted felelős faluvezetőhöz, iskoláért aggódó, azért éjt nappallá téve dolgozó polgármesterhöz (hogy kezüket kritikátlanul emelgető képviselőkről ne is beszéljünk) méltó magatartás? Olyan, amit folytatni kell, hadd fejezze be, amit elkezdett? Mit? Az iskola átjátszását Szőregre? Csak, hogy szabaduljon tőle?

  (Még annyit, hogy a szövegelésben tartsunk valami társalgási minimumot, úgy mint: tényszerűség, állításaink alátámasztása, személyeskedés elkerülése. Így illendő...)
  2.”
 • 41. KBD 2010. augusztus 11. 07:56
  „Kedves NYP!
  Cikkhamisítás.....keresem az első cikket...a helyreigazítást olvastam....nekem nem tűnt fel annak idején az általad folyton hajtogatott...hamisítás,érdembeli különbség.
  Ha több ember fogja vezetni a falut....mi lesz az eredménye...???...nem más, mint a másikra való mutogatás.
  Igenis még mindig azt vallom, Putnik Lázárt hagyni kell, hogy folytassa munkáját...s befejezze azokat, amiket elkezdett, amik folyamatban vannak.Igenis a mosolygó arca mellett vannak látszatai....bőven, miket tett a faluért.Egy időben azok a "szövegek"...pályázatból....Igen...de mindenhol ezt tették.Ahhoz is oda kellett tennie magát, dolgozni,döntést hozni a képviselő testülettel együtt.
  Senki, s te sem mond nekem....nem érdeke az iskolát megmenteni...ki az a balfék,aki nem szeretné megmenteni???
  Ok,jó ha vannak ellenzői,hiszen így tudnak az esetleges "hibáira" rámutatni...ha vannak (?)...de nem mindegy...milyen kulturált formában teszik.Óvodai szinten....vagy felnőtt,okos,értelmes módon.
  Nézd...nekem még mindig csak annyi jön le, hogy folyamatos rágalom hadjárat van ellene, ahelyett,hogy bárhol is olvashatnám....konkrétan mit akar Miklós Péter,mik a tervei,azon kívül, hogy FELKÉRÉSRE polgármester akar itt lenni, sok becsülendő, egész embert kívánó munkái MELLETT.
  Tudomásul kell venned, én is itt élek, nem kívánok elköltözni...tehát ne is mond,nekem mindegy, ki és hogyan vezeti a falu életét...mert NEM MINDEGY!!!!
  Nem mindegy, hogy kikanázza a lehetőségeket...s azt a falu érdekében.....vagy csak ül a polgármesteri székben a babérjain.
  Tisztelettel.....”
 • 40. nyilaspeter 2010. augusztus 10. 23:21
  „Ja, K.KBD, az még érdekelne, hogy miért minősíted következetesen "rágalmak"-nak a tényeket? (úgy mind: információk elhallgatása + hónapokon át tartó mellébeszélés (parasztosabban: hazudozás) iskolaügyben? Valamint: cikkhamisítás...
  Bármennyire unod, és kényelmetlen szembenézni a PM úrról alkotott képbe nem illő dolgokkal - attól azok még léteznek...”
 • 39. nyilaspeter 2010. augusztus 10. 23:14
  „...elütés.. a "párdiktatúra" természetesen "pártdiktatúra" akart lenni...”
 • 38. nyilaspeter 2010. augusztus 10. 23:09
  „Kedes 36-37. KBD...
  Mos már komolyan elkeserít, mennyire nem sikerül világossá tennem, mi az oka az ún. "ellenzékiségnek."
  Senki sem mondta, hogy "okosabb lenne", jobban tudná" - meg ilyenek.
  Még egyszer mondom: többen, többször, nyilvánosság előtt (testületi ülés, és nem az előtte megtartott "eligazítás", ahol mindenki megtudta, mire mit köll szavazni) elhangzottak a megfelelő javaslatok, kérések, stb. Hiába. PM úr önmagán kívül senkire sem hajlandó hallgatni - ez a fő probléma. Nem állítom, hogy ostoba (két diploma), de egyszemélyben mégsem érthet mindenhez. A demokratikus faluvezetés ezen felül nem egyenlő a feudális urasági kegy-gyakorlással, vagy a párdiktatúrával. Az ügyeket nyilvánosan, a döntésekhez szükséges információkat megosztva, közzé téve, a lehető legnagyobb nyilvánosságot bevonva, annak fórumait megteremtve kell tárgyalni. Ennek épp az ellenkezője valósult meg.
  A baj tehát nem az emberrel van, nem is a falu működésével együt járó problémákkal. A MÓDSZEREKKEL.
  AZ ÖNKÉNYESSÉGGEL. A "CSAK NEKED MONDOM" - stílussal. A négyszemközti megbeszélésekkel, amelyek után, konfliktushelyzetben, "természetesen" mindig a "másik" hazudik. Az ellenőrizhetetlen, összekuszált, egy kézben összefutó szálakkal.
  Csak ezek a szempontok valószínűleg igen kevés ember számára fontosak. Pedig épp ez lenne a lényeg. Ezért történt a rendszerváltozás. A nagybetűs DEMOKRÁCIA reményében. Nem új földesurak,kiskirályok és párttitkárok hatalomba juttatásáért.
  Félek, ez sem lesz elég világos. Amint az ügyek menetére nem kíváncsi szavazók számára sem az. Honnan is lenne? Nekik elég pár rendezvény, néhány nyájas mosoly, kis jópofizás. Ennyiből ítélnek.
  A faluvezetésről szóló kérdéseidet pedig még bizonyára fölteheted Miklós Péternek Ott az e-mail-címe a Szentiván c. lapban.”
 • 37. KBD 2010. augusztus 09. 23:06
  „Kedves Nyilaspeter!

  <moderálva>
  Engem ez a rész különösen elgondolkodtatott!!!

  """S ha már a támogatásnál tartunk, a kulturális tagozat, illetve annak elnöke munkáját természetesen elsősorban Szegedre összpontosítja, hiszen ez a megye szellemi-művelődési-oktatási központja, de minden egyes Csongrád megyei fideszes választókerületi elnöknek, képviselőjelöltnek meg kívánja adni a segítséget a választási sikerhez, valamint azt azt követő kormányzáshoz. ,,Nehéz menet lesz Szegeden 2010-ben az országgyűlési, majd az önkormányzati választás, de nem titkoljuk, szeretnénk közreműködni a jelenlegi szocialista polgármester leváltásában. Ehhez olyan kulturális koncepciót dolgozunk ki, amely az oktatásügytől a színházi életen át a sportig terjed, versenyképes és végrehajtható, a szegediek érdekeinek megfelel, s azokat szolgálja ki. Ugyanakkor tudjuk, a többi nagyobb városban, Makón, Szentesen és Csongrádon is fontos lenne a váltás, ebben is segíteni kívánunk. Valamennyi jelöltünk számíthat munkánkra, programunkra, ötleteinkre, szakmai és emberi segítségünkre" - ígéri Miklós Péter."""

  A FALUÉRT AKAR POLGÁRMESTER LENNI MIKLÓS PÉTER,VAGY CSAK RÉSZT VENNI ABBAN, HOGY MINDENHOL LEVÁLTSÁK A POLGÁRMESTEREKET, AKIK NEM FIDESZESEK?????”
 • 36. KBD 2010. augusztus 09. 20:12
  „Kedves Nyilaspeter!

  Bárki legyen is a polgármester...mindig lesznek olyanok, akik nem fognak vele egyet érteni, s olyanok, akik elégedetten nézik a munkáját.Igazából még mindig nem értem...már választ sem kapok rá, (s nem is várom!!!)ha azok, akik az ellenzői táborába tartoznak,akik olyan jól...jobban..megtudták volna tenni a dolgokat...akkor miért nem tették meg?Miért nem mentek be a hivatalba,elmondani az ötletüket, mit hogyan kellene?
  Engem teszel olyan titulusba, hogy hátulról rágalmazok (?),mert nem fedem fel magam???
  Hmmm!Éppen bebizonyították az ellenzéki oldalon a gúnyos mosolyukkal,grimaszukkal amikor a polgármester munkáját elismerő idős hölgy felszólalt...tiszteletben tartva Miklós Pétert,mennyire nem tartják tiszteletben a másik oldalon levőket!!!
  De kérlek, arra adj választ....Miklós Péter...hogyan irányítaná a falut a többi munkája mellett?Ti megoldjátok helyette...ő meg csak aláírja???
  Vitatkozhatunk...rágalmazhatunk...de végül ott lesznek a választások, s mindenki eldönti,kire szavaz.”
 • 35. nyilaspeter 2010. augusztus 09. 14:58
  „Kedves 34., KBD,
  látom, még figyeled a hozzászólásokat, eszerint fontos a téma.
  Deviszontazonban, szájbarágósabban:
  1.nem hátulról, nyilvánosság előtt, ahogyan a 4 éves önkormányzati munkának és PM úr működésének is történnie kellett volna
  2. "gátolni"? Viccölsz? Mivel, hogyan?
  3. nem rágalom. Tények. Nagy különbség.
  4. evett az asztaláról a radai rosseb
  5. gondolkodj nyugodtan a "rólam hallott dolgokról" (ha kérdésed van, tedd föl nyugodtan, nem hátulról, nem rágalmazva - de hát ez bizonyára tőled is távol áll -, nyíltan.
  6. iskolaügy-megoldások: ha követted a négyéves testületi munkát, számtalan ilyen elhangzott - bele a süket fülekbe.
  7. az iskolaprobléma létét soha senki nem varrta PM úr nyakába. Amit körülötte művelt - arról beszélünk.
  8. ismerd el PM úr munkáját, senki se mondta az ellenkezőjét
  9. a többire nézve lásd a 33. bejegyzést.”
 • 34. KBD 2010. augusztus 06. 21:46
  „Kedves Nyilaspeter!

  Köszönöm,hogy érezteted, te milyen okos és művelt ember vagy...bár nem tudom, az miféle műveltséget takar, amikor hátulról próbálsz folyton gátolni olyan embert a faluban, aki a lehetőségeihez képest igenis teszi a dolgát,s nézi a falu érdekeit.
  Jó ez az iskolaügy...folyton mást sem hoztok fel mindenütt....miközben más településeken is ez a gond.
  Jah! Te megtudtad volna oldani.(???)...de milyen könnyű más felet ítélkezni, miközben ha benne lennénk, minket is kötnének ugyanazok a jogszabályok.S ugyan ne hajtogasd már, hogy nem próbálja megmenteni az iskolát a faluban...dehogynem...ezek csak a te és kedves barátaid híresztelgetései.
  Meglehet,nekem több etikai fenntartásom van, mint neked, hiszen nem tudnék a háta mögött rágalmakat fortyogni olyan embernek, akinek az asztaláról ettem,vagy eszem.Miért adnám ki magam olyan embernek,,,akinél elgondolkodtatnak olyan dolgok,amiket hallok róla?
  Éppen elég a "te bátorságod"...s nehéz komolyan megköszönni ..."ünnepélyesen kifulladt" szavaidat.
  Azon kívül, hogy csak rágalmak hadát lehet tőletek hallani,meg a ...mit is (?)...hogyan oldottátok volna meg az iskolát (?)...sehol sem lehet hallani,miképpen és hogyan tennétek....csak a semmibe vesző nagy szavak.
  Iskola, újság...van még valami...????Könyörgöm, ha annyira okosnak éreztétek magatokat, akkor hol voltatok(?) miért nem tettetek valamit az iskolaügyben??????Na ugye...mert ti sem tudtok semmit sem tenni.
  Tévedsz, mert nem vagdalkozom...ti megteszitek,csupán elmondtam a véleményem,feltettem kérdéseket...persze választ nem kaptam.
  Rajongó???TÉVEDSZ!Csupán elismerem Putnik Lázár munkáját....ennyi!Szerencsére ezzel nem vagyok egyedül....nos, amit meg ti tesztek...egyre több eber unja...s ehhez meg...én...ÜNNEPÉLYESEN GRATULÁLOK NEKED ÉS HÍVEIDNEK!ÁMEN!”
 • 33. nyilaspeter 2010. augusztus 06. 16:25
  „Kedves 24. KBD,
  a tények láthatólag nem zavarnak, ha nem illenek koncepciózus gondolatmenetedbe, hát átlépsz rajtuk (amiről nem beszélünk, az nincs, ugyebár). Etikai fönntartásaid sincsenek, a szemedben nem sokat számít, ha egy faluvezető szakmányban HAZUDIK olyan, a falu sorsát meghatározó ügyben, mint az iskola (közel)jövője.
  Az sem minősül nálad nagy ügynek, hogy a pontosságra kínosan ügyelő szerző tudta nélkül beleír egy újságcikkbe (ráadásul ismét csak valótlanságokat).
  Érveid nincsenek, vagdalkozásaidat semmivel sem támasztod alá.
  Rajongókkal vitatkozni botorság - így hát "társalgásunk", amelyhez "nagy bátran" nem merted adni a nevedet sem, ezennel ünnepélyesen kifulladt...”
 • 32. Réli 2010. augusztus 04. 08:49
  „Pont ez a lényeg, hogy már "bizonyított"...”
 • 31. KBD 2010. augusztus 03. 00:37
  „Kedves Réli!
  Ugyan máááááá!Légyszíves Putnik Lázár végzettségeit is felsorolni, ne csak a lieblingedét!!!!!
  Győzike??Nanááá,hogy megosztaná a falut!!!
  Nem értem,mennyivel lenne egy új jobb, amikor a régi már bizonyított!!!!!!??????”
 • 30. Réli 2010. augusztus 03. 00:27
  „Rendben van, Győzikét polgármesternek, az legalább nem osztaná meg afalut!

  Putnik lakodlamaskodna - hiszen vőfély...
  Miklós meg meg magyarázná - mert néprajzos...”
 • 29. KBD 2010. augusztus 02. 19:28
  „Ha már nem tudjuk megbecsülni a jelenlegi polgármestert, akkor van egy jelöltem,szólni kellene neki is, hogy jelöltesse magát!!!!!!
  Neki is tapsólnak a "bólogató jánosok"!!!!
  http://www.youtube.com/watch?v=ZcNB9cNnXyM&feature=related”
 • 28. Réli 2010. augusztus 02. 08:55
  „27! Nem az a kérdés, hogy most van-e gyakorlata, hanem, hogy négy éve volt-e? Mert erre aválasz, az hogy NEM. Ennyi erővel lehet most is új polgárm., majd az is belejön négy év alatt.
  25! Vass I.”
47 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Inkább mérnök, mint tanár

Csökken a természettudományi tanár szakok iránti érdeklődés. Ugyanolyan felkészültséggel inkább mérnöknek jelentkeznek. Tovább olvasom