Délmagyar logó

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Minőségi Díjat kapott egy szegedi hírportál

Rangos szakmai elismerésben részesült szerdán a SZEGEDma.hu polgári portál.
A 2008 májusában indult SZEGEDma.hu a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) és az Internet Marketing Klub (IMK) által immár nyolcadik alkalommal kiírt Év Honlapja online marketing-kommunikációs verseny Média kategóriájában Minőségi Díjat kapott a szakmai zsűritől. A kitüntetést Bonifert Gábor, a kiadó Leonardo Kft. ügyvezető igazgatója vette át szerda este Balatonalmádiban, a Hotel Ramadában, a XIX. Országos Marketing Konferencia keretében tartott ünnepségen.

Az Év Honlapja 2009 verseny Média kategóriában a fődíjat az Itbusiness Online, a különdíjat a Femina.hu érdemelte ki. A SZEGEDma.hu olyan indulókat előzött meg a bírálók ítélete alapján, mint a Sláger Online, az Inforadio.hu vagy éppen a tavalyi győztes Népszabadság Online.

A bíráló zsűri tagjai a következők voltak: Dr. Eszes István, a zsűri elnöke, BGF – tanszékvezető főiskolai tanár; Dr. Mlinarics József, Magyar Tartalomipari Szövetség – elnök, Kollár László, Microsoft Hungary – fejlesztési igazgató, Mucsi Csaba, Magyar Televízió, újmédia főszerkesztő, Pioker Zoltán Bence, www.felvi.hu – vezető szerkesztő, Rátky György, NECC Kft. – ügyvezető, Sarkadi Katalin, Invitel Zrt. – marketing kommunikációs vezető, Somogyi Dóra, Független Hírügynökség – felelős szerkesztő, Somogyi Péter Pál, Admedia – cégvezető, Varga István, alapító, MMSZ – elnökségi tag, Vértes János, Adverticum Zrt. – elnök.

Minden honlapot öt zsűritag értékelt, majd a kiértékelt pályázatok eredményének átlagolása után a bírálók minden kategóriában az első hármat még egyszer közösen górcső alá vették.

Olvasóink írták

  • 3. flexsnake 2009. november 20. 15:39
    „2. tudod miért? mert nem kereskedelmi oldal :D A kereskedelmi média nem lenne kívánatos. Kb. 3percig volt fent a hírportálom :D”
  • 2. CID 2009. november 19. 15:41
    „Nekem is ez jutott eszembe.:) Viszont meglepő módon tisztességesen leközölte a DM.”
  • 1. flexsnake 2009. november 19. 15:08
    „Hát ez sem a délmagyar volt :D”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vészhelyzet a klinikán: leállnak a műtétek

Elmarad az összes tervezhető beavatkozás és vizsgálat a szegedi klinikákon és szakrendelőkben a jövő héten – a központnak ugyanis elfogyott a pénze. Tovább olvasom