Délmagyar logó

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 27°C Még több cikk.

Mit mondott Botka Orbánnak?

"Ott ültem a szegedi polgármester szobájában 2017. január 30-án, amikor Orbán Viktor a Modern Városok programról tárgyalt vele, és megkérdezte: ,,Kedves László, milyen lesz Szeged 20 év múlva?" Hogy mit válaszolt Botka László, azt megtudhatják a Lázár János országgyűlésiképviselővel készült interjúnkból, amit a Délmagyarország szerdai számában és a delmagyar.hu-n olvashatnak.
- Sok szegedi ma már úgy érzi, mintha ez a város újabban már csak azért lenne fontos a vezetője számára, hogy amikor megbukik miniszterelnök-jelöltként vagy MSZP-elnökaspiránsként, mindig puhára essen. A szegedieknek el kell dönteniük, hogy mi a fontosabb: Botka László politikai túlélése, vagy a saját jövőjük. Egy polgármester teljesítményét szerintem abban lehet lemérni, hogy a város hasznára van-e, vagy a terhére, a várost építi-e, vagy csak önmagát. Botka László sajnos már csak önmagát építi. Valamikor jó polgármester volt, de mára jobban emlékeztet a késői Demszkyre, mint egykori önmagára. A rokonszenves és lendületes kezdésből mára korrupciós botrányok, a közösségi projektekből pedig csak egyéni érdekek maradtak. Botka lett az új Demszky. Ott ültem a szegedi polgármester szobájában 2017. január 30-án, amikor Orbán Viktor a Modern Városok programról tárgyalt vele, és megkérdezte: „Kedves László, milyen lesz Szeged 20 év múlva?"

Hogy mit válaszolt Botka László, azt megtudhatják a Lázár János országgyűlésiképviselővel készült interjúnkból, amit a Délmagyarország szerdai számában és a delmagyar.hu-n olvashatnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Feldúrták a felújított buszmegállót a Mars térnél - csőtörés miatt dolgozik a Vízmű, ha lehet, kerüljön!

Feldúrták a felújított buszmegállót a Mars térnél - csőtörés miatt dolgozik a Vízmű, ha lehet, kerüljön!
Alig néhány hete zárult le a Mars tér 15. előtti buszmegálló renoválása, most ismét feldúrták,… Tovább olvasom