Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 1°C Még több cikk.

Módosított útvonal és mentesítő járatok az ünnepen

A tűzijáték miatt augusztus 20-án 20 órától várhatóan 21.30-ig lezárják a Belvárosi hidat a gépjárműforgalom elől, ezért a tömegközlekedési eszközök az alábbi, módosított útvonalon járnak.
A tűzijáték miatt augusztus 20-án 20 órától várhatóan 21.30-ig lezárják a Belvárosi hidat a gépjárműforgalom elől, ezért a tömegközlekedési eszközök az alábbi, módosított útvonalon járnak: az 5-ös trolibusz a Vár utcában fordul meg, tovább nem közlekedik. A 9-es troli változatlan útvonalon jár. A 2-es, 71-es, 60-as, 60Y-os autóbuszvonalak járművei a Stefánia–Dózsa utca–József Attila sugárút–Bertalan híd–Temesvári körút terelő nyomvonalon közlekednek. A 70-es autóbuszjárat a Stefánia–Dózsa utca–József Attila sugárút–Bertalan híd–Temesvári körút–Népkert sor útvonalon közlekedve éri el az eredeti nyomvonalat.

A hídzár feloldása után, üzemzárásig az SZKT és a Tisza Volán járatai is a megszokott útvonalon közlekednek. Felkészülve a várhatóan nagyszámú közönségre, a tűzijátékot követően az alábbi tömegközlekedési útvonalon indulnak mentesítő járatok: az 5-ös trolibusz a Vértói út irányába a Széchenyi térről, a 9-es trolibusz Makkosház irányába a Széchenyi térről, a 9-es trolibusz a Lugas utca irányába a múzeum elől, a 2-es autóbusz Makkosház irányába a Széchenyi térről, a 60Y-os autóbusz Szőreg irányába a Széchenyi térről, a 71-es autóbusz az Erdélyi tér irányába a Széchenyi térről.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Speciális nyári ebéd a szegedi éttermekben

Szeged - Sok szegedi étterem is meglátta az üzleti lehetőséget abban, amire a tengerentúlon már… Tovább olvasom