Délmagyar logó

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Mórahalmi baleset szemtanúit keresik

Szeged - A mórahalmi vásártéren rendezett, augusztus 19-i kirakodóvásáron történt balesettel kapcsolatban kéri a rendőrség a lakosság segítségét.
A déli órákban a vásár területén kialakított sorok között egy fehér színű, utánfutós Lada közlekedett. A negyven év körüli sofőr egy ott közlekedő gyalogos kikerülésekor nem biztosított kellő oldaltávolságot neki: a pótkocsi jobb oldalának sárvédője elsodorta őt. A Lada vezetője kiszállt a járműből, és segítséget akart nyújtani: ezt a gyalogos visszautasította, és a mentők értesítését sem kérte. A személygépkocsi vezetője ezt követően elhagyta a helyszínt. Mivel a gyalogos fájdalmai nem csökkentek, mégis mentőt kellett hívni a helyszínre: az orvosi adatok szerint a férfi a baleset során 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A Szegedi Rendőrkapitányság a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a személygépkocsi vezetőjének jelentkezését, illetőleg azokét is, akik a balesetről érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni munkaidőben a Szegedi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályán (Párizsi krt. 16–22.) lehet, telefonon pedig hívják a 62/562-400-as szám 1292-es vagy 1437-es mellékét, a 107, 112-es segélyhívókat vagy a telefontanú 06-80/555-111-es hívószámát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elbontják a szegedi Olajbányász tér gettóbüféjét

Szeged - Döntött a város, megszabadul az Olajbányász téren csúfoskodó barakképülettől. A tarjáni… Tovább olvasom