Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Mosógépet, hűtőt vesznek Kovácsék a nyereményen

Ahogy arról már hírt adtunk, lapunk legnagyobb nyereményjátékában harmadszor is sorsoltunk. A 300 ezer forint értékű Media Markt vásárlási utalványt dr. Kovács Lászlóné nyerte meg.
A nyugdíjas szegedi anyakönyvvezető több mint negyven éve lapunk előfizetője. Ahogy mesélte, töbször próbált már szerencsét, de most először nyert életében. Nyereményét fia, menye és kis unokája társaságában vette át tegnap székházunkban. A szerencsés asszony megosztja nyereményét családjával, a fiatalok mosógépet és hűtőt szeretnének. Dr. Kovács Lászlóné a vásárlási utalvány mellett lapunk szakácskönyvét is megkapta, melyet Konkoly Béla kereskedelmi igazgató adott át neki. A boldog nyertes minden reggel a Délmagyarország elolvasásával kezdi a napot.

Fontosnak tartja, hogy országos, megyei és helyi hírekről egyaránt értesül. A hétvégi részletes műsorújságot pedig mindig gyermekének ajándékozza.

A fődíj, a 7,5 millió forintos lakás szeptemberi sorsolásáig ötször díjazzuk olvasóink hűségét a Délmagyarország és a Délvilág közös, eddigi legnagyobb nyereményjátékában. A finisig már csak egy ajándéksorsolás van hátra, addig is várjuk játékos kedvű olvasóink jelentkezését.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Veszélyes nyomvályúk Szegeden

Szeged - Szegeden, a nagy forgalmú főutak egyes szakaszain a 10-20 centiméteres, vagy még ennél is… Tovább olvasom