Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Mostohagyereknek érzik magukat a sziksóstóiak

Szeged - Saját pénzüket és energiájukat nem kímélve próbálják csinosítgatni a sziksóstóiak az üdülő terület bevezető-, és átkötő útjait.
Ennek ellenére autóikkal szinte már rá sem mernek menni a rendkívül gyenge minőségű talajra. Mióta tart ez az áldatlan állapot és hány családot érint mindez? Mit ígér az októberben megválasztott új önkormányzati képviselő? Mit akarnak végső elkeserdésükben tenni az emberek?

Délmagyarország / Délvilág hírek Ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak olvasóink a keddi Délmagyarországban és Délvilágban! Fizessen elő a napilapra!

Olvasóink írták

 • 7. saturnus 2010. december 08. 08:42
  „szilléri;3-5./Mégegyszer mondom üdülő Balaton partján van itt élnek/élnének/ és laknak nézz utána a városházán.KIskundorozsma-Subasa ,Sziksósfürdő Lakóövezet város-rész! Lakosság főleg az itt élőknek jogos igénye ha úgy tetszikjogos követelése az itt élőknek.Neked nem infrasruktrális ellátás kell,hanem fizikó therapia.”
 • 6. ifj. Nagy Gábor 2010. december 07. 23:15
  „Most vagy nagyon béna voltam, vagy a Délmagyar új szintre lépett és nemcsak a honlapon nem jelenteti meg a cikket, de az újságban sem. :-O”
 • 5. szilléri 2010. december 07. 11:00
  „Még egyszer mondom !
  Nem lakóövezet ! ( és nem szociálpolitika )”
 • 4. saturnus 2010. december 07. 09:41
  „szilléri.3/ Ergo volt 20-évvel ezelőtt üdülő övezet akinek nincs pénze építkezni újszegeden és nem kíván panelben élni azok költöztek ki a szikire. Az Szeged városrésze,másrészt az újonan megválasztott képviselők mint a régiek is a nyelvükkel és saját meggazdakodásukkal vannak elfoglalva.Másrészt ha te is nyakig laknál a belvízben és sötét sár és mocsokban kellene nap mint nap közlekedned.”
 • 3. szilléri 2010. december 07. 08:33
  „Elérhető a neten Szeged Város rendezési terve.
  A fenti terület ÜÜ. ÜH. (üdülő házas, hétvégi házas üdülő övezet. Ergo nem lakóövezet. Ebből egyenesen következik, hogy másak az ingatlan árak és más az infrastrukturális ellátása.”
 • 2. maroti06 2010. december 07. 00:16
  „régebben gondoltunk arra, hogy mi is kiköltözünk Szikire, de elvette a kedvünket az út minősége, az, hogy nincs közvilágítás. Gyerekkel meg főleg nem költöznék ki.”
 • 1. Nagy11 2010. december 06. 23:15
  „Kissé furcsa ez az újabb hozzáállása az újságnak az olvasókhoz, hogy félig leírja, vagy csak elkezdi a cikket és közli, hogy majd megtudjuk, mi van benne, ha előfizetünk!
  Az összes többi újságot is el lehet olvasni interneten keresztül, mert arra már előfizettünk. Ezzel a viselkedéssel nem fognak új előfizetőket toborozni, sőt, inkább attól is elveszik a kedvünket, hogy beleolvassunk a neten keresztül is. Minek, ha úgysem tudjuk meg, mi a vége?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkezdődött a Takszöv-ügy tárgyalása Szegeden

A 46 vádlott egy részét bűnszervezetben elkövetett csalással vádolja az ügyészség. Tovább olvasom