Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Műsorvezető lett a volt mórahalmi versenytáncos

Ördög Nóra lett Stohl András műsorvezető társa a Szombat esti láz című televíziós show-műsorban. A mórahalmi lány félt a lépcsőtől, és lámpalázas volt, de testhezállóbb feladatot alig tudna elképzelni magának.
Ördög Nóra (balról) a Szombat esti láz felvételén Fotó: RTL Klub
Hosszú időn át titkolta az RTL Klub Stohl András új műsorvezetőtársának kilétét a Szombat esti láz című televízió-műsor második szériájában, miután a produkció előző háziasszonyával, Kapócs Zsókával nem tudtak megállapodni a folytatásról. Az elmúlt hét végén felszállt a füst. A színfalak mögül a mórahalmi Ördög Nóri szambázott be a színpadra.

A 25 éves lány ideális megoldás volt a produkció számára. Szerkesztőként már az első széria munkálataiban is részt vett, tízéves versenytáncos múlttal büszkélkedhet, ráadásul eddig is a csatorna arca volt. Vezette a Kölyökklub című gyerekműsort, az év elején pedig az élő adás finomságaiba is belekóstolhatott a Reggeli című műsor egyik házigazdájaként. – Szinte az utolsó pillanatban avattak be, akkor mondták meg, hogy rám esett a választás. Ezt én is a legnagyobb titokban kezeltem, még a nagyszüleimnek sem árultam el semmit. Nagy meglepetésként érte őket, amikor megláttak a képernyőn – mondta. Nórit – bár lassan hat éve dolgozik a csatornánál – az adás kezdete előtt erős lámpaláz gyötörte, de elmondása szerint hamar felvette a műsor ritmusát.

Az ifjú műsorvezető hölgy elárulta, máris a szívéhez nőttek a versenyzők, hiszen a próbákat is beleszámítva tíz hete követi figyelemmel küzdelmüket, hogy minél jobb táncosok váljanak belőlük. – Látom a hibákat, de a műsornak nem feltétlenül az a célja, hogy tökéletes versenytáncosokat faragjon a hírességekből – mondta. Stohl Andrásról elmondta, örül neki, hogy mellette dolgozhat. – Olyan figura, aki rögtön kirántana a bajból, ha valahol elveszteném a fonalat – vélekedett. Saját teljesítményéről megjegyezte, ahhoz képest, hogy egy teljesen új műsorban kellett szerepelnie, jól debütált. – Persze megy majd jobban is. A legnehezebb pillanatokat a lépcsőn éltem át. Tudtam, ha orra bukom, végem van. Ez kicsit stresszelt – mesélte.

Nóri idejét teljesen kitölti munkája, bár csak egy államvizsga választja el diplomájától a budapesti gazdasági főiskolán, ahol idegenforgalom és szálloda szakon tanul. Ezt minél hamarabb szeretné megszerezni, hiszen fontosnak tartja, hogy több lábon álljon az életben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Üvegzsebű képviselők

Oláh János, Szentgyörgyi Pál, Póda Jenő és Pintér Ferenc a legvagyonosabb képviselő a szegedi… Tovább olvasom