Délmagyar logó

2019. 07. 24. szerda - Kinga, Kincső 19°C | 28°C Még több cikk.

Mutassa meg Ön is, milyen jó KRESZ-ből: játsszon a Délmagyarország és a CSMRFK nyereményeiért!

5 kép és egy bónusz: mindössze ennyi feladványt kell helyesen megoldania, és megnyerheti a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság ajándékcsomagját és a Délmagyarország extra nyereményét.

Tesztelje KRESZ- tudását a Délmagyarország és a CSMRFK közös játékában!

Május 14
-18 között minden nap mutatunk Önnek egy képet egy forgalomirányító rendőrről. Nincs más dolga, mint a 3 lehetőség közül kiválasztani, melyik állítás passzol hozzá. A fotót keresse a delmagyar.hu-n tfőtől péntekig 10 órától.

A helyes választ beküldők között a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2 db ajándékcsomagját sorsoljuk ki. De a játéknak itt nincs vége! A tvégén egy bónusz kérdést is felteszünk, így aki az összes kérdésre helyesen válaszol, azok között a Délmagyarország BioTech USA ajándékcsomagját sorsoljuk ki.

A nyerteseket Pünkösdhétfőn, 10 órakor sorsoljuk. A nyereményeket május 22-én kedden 16.30-kor a CSMRFK épületében, a Kossuth Lajos sugárút 22-24 szám alatt adjuk át, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

Az első karjelzés a Stop volt, nézze meg a képet>>

A második karjelzés a Szabad az út, szabad továbbhaladás volt, nézze meg a képet>>
A harmadik karjelzés a Figyelem, a forgalom iránya változik! volt. Nézze meg a képet itt>>

Mit jelent a rendőrnő karjelzése/testhelyzete?


Köszönjük, hogy ma is velünk játszottak. A helyes megfejtés az egyes volt, a Szabad az út egyenesen, és mindkét irányban bekanyarodva.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meghozták a fát a Pickhez - fotó

Meghozták a fát a Pickhez - fotó
A meghoztuk a fát, hova tegyük kérdésre a Picknél van értelmes válasz, főleg úgy, hogy a füstöléshez használt bükköt hosszú évekig a Horgosi út és a vasúti töltés között tárolták. Tovább olvasom