Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 3°C Még több cikk.

Nagy az érdeklődés a Digi TV iránt

Megrohanták az ügyfelek a megyénkben is elérhető Digi TV-t. A cég honlapján türelmet kér ügyfeleitől. Bár az új kábeltévé ellen indított vizsgálatok még nem zárultak le, a szolgáltatás a megrendeléstől számított két-három héten belül elérhető.
„A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbodhat a várakozási idő, míg technikai munkatársunk felkeresi önt"– kér türelmet leendő ügyfeleitől honlapján a Digi TV. A versenytársak rosszallása ellenére a magyar piacra nemrég berobbant „fapados" televízió a jelek szerint igen népszerű. Az ügyfélszolgálat csak többszöri próbálkozásra elérhető, körülbelül a tizedik hívásra tudunk az ügyintézővel beszélni. Ő úgy tájékoztatott, hogy az előzetes regisztrációs lap kitöltése után elvileg két-három hét múlva elérhető a szolgáltatás.

Kovács Gábor, a Digi TV üzletágvezetője lapunknak korábban úgy nyilatkozott: annyian kötöttek előszerződést a céggel, hogy egy hét alatt elfogyott az a felszerelés, amelyet induláskor kell megvásárolnia az ügyfélnek. Ezt a cég pótolta.

A Digi TV-t üzemeltető Egyesült Magyar Kábeltelevízió Kft. a piac többi szereplőjéhez képest lényegesen olcsóbban kínálja szolgáltatásait. A két évre szerződést kötők tizenkét hónapig ingyen, majd havi bruttó 2700 forintért harmincnégy csatornát kapnak. Ehhez azonban meg kell vásárolniuk 21 ezer 600 forintért egy antennát és egy jelátalakítót is.

A versenytársak a Digi TV árait túlságosan alacsonynak tartják és szerintük az új kábeltévé fogyasztóvédelmi szempontból is kifogásolható. Ezért vizsgálatot kértek a Gazdasági Versenyhivataltól, az ORTT-től és Nemzeti Hírközlési Hatóságtól.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alapkőletétel és avatási dömping a kampányban

Jelenleg több olyan beruházás tart a finisnél Szegeden, amelyet a választási kampányban adnak át.… Tovább olvasom