Délmagyar logó

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Nagy erőkkel keresték: az erdőben bujkálva, épségben találta meg a rendőrség az eltűnt fiút

Családja és a rendőrség is kereste a 18 éves Hegedűs Pétert, aki hétfő reggel távozott otthonából és azóta nem adott életjelt magáról. Egy levelet is hátrahagyott családjának. A rendőrök a Göndör soron kezdték keresni, rövid idő alatt meg is találták.
15.25 - Sikeres volt a rendőrség erőfeszítése, hiszen a fák között épségben találták meg az eltűnt fiút.

14.50 - Több rendőrautó és körülbelül egy tucat rendőr jelent meg a Göndör sori óvodánál, majd szétszóródva kezdték keresni Pétert előbb a Göndör sori erdős területen, majd úgy tudjuk a Vízitelep környékén folytatják a kutatást.
Levelet hátrahagyva eltűnt a 18 éves fiú, a rendőrség nagy erőkkel keresi. Fotó: Török János - GALÉRIA
A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62/562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú" zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Korábban

Édesanyja egy levelet talált a lakásban, melyből kiderül: ő döntött úgy, hogy nem megy haza bordányi otthonába. Családjától megtudtuk: Péter rendes, megbízható fiatalember, de labilis lelkületű. Mobiltelefonja kedd reggel még be volt kapcsolva, a cellainformációk alapján akkor Tarjánban a Piroska tér, Víztorony tér környékén tartózkodott. Aki felismeri, hívja a rendőrséget.

Családja és a rendőrség is keresi a 18 éves Hegedűs Pétert, aki hétfő reggel távozott bordányi otthonából és azóta nem adott életjelt magáról. Édesanyja egy levelet talált a lakásban, melyből kiderül: ő döntött úgy, hogy nem megy haza. Családjától megtudtuk: Péter rendes, megbízható fiatalember, de labilis lelkületű. Mobiltelefonja kedd reggel még be volt kapcsolva, a cellainformációk alapján akkor Tarjánban a Piroska tér, Víztorony tér környékén tartózkodott.

Az eltűnt fiatalember 180-185 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna, sűrű, hullámos hajú. Mindkét fülében hallókészüléket visel. Amennyiben készülékét kivette vagy lemerült, nagyon gyengén hall, az is lehet, hogy nem reagál a szólításra. Eltűnésekor barna farmer szabású nadrágot, sötétkék polár felsőt és barna kapucnis dzsekit viselt, és egy sötétkék Nike hátitáska is volt nála irataival és mobiljával együtt. Aki felismeri, hívja a rendőrséget.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Biztonságosabban közlekedhetünk a nagykörúton és Röszke felé - Befejeződtek a Közút útfelújításai

Biztonságosabban közlekedhetünk a nagykörúton és Röszke felé - Befejeződtek a Közút útfelújításai
Az 5-ös számú főút belvárosi szakasza mintegy 500 méter hosszon újult meg, Kecskés-telep és Röszke között pedig 6,4 kilométeren közlekedhetnek biztonságosabban az autósok Tovább olvasom