Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 0°C Még több cikk.

Nagydíjas termékek a megyéből

Az idén tizedszer adták át tegnap a Magyar Termék Nagydíjat az innovációban, minőségben élenjáróknak: 22 termék érdemelte ki a címet, 38 pályázó pedig elismerő oklevélben részesült.
Az idén tizedszer adták át tegnap a Magyar Termék Nagydíjat az innovációban, minőségben élenjáróknak: 22 termék érdemelte ki a címet, 38 pályázó pedig elismerő oklevélben részesült. Az Országházban tartott díjátadáson Szili Katalin házelnök elismeréssel szólt arról, hogy sok magyar termék világszínvonalat képvisel. A díjazottak között Csongrád megyei cégek termékei is voltak: nagydíjat kapott a CSOMIÉP Beton és Meliorációs Termékgyártó Kft. a TB típusú árok- és mederburkoló vasbeton elemcsaládért; a Dél-alföldi Kertészek Zöldség-gyümölcs Termelő és Értékesítő Szövetkezete a friss fogyasztású étkezési paprikákért; a Pick Szeged Zrt. a sült karajért és a bacon szalonnáért.

A Magyar Termék Nagydíj alapítása óta 142 termék részesült ebben az elismerésben, 230 termék pedig elismerő oklevelet érdemelt ki. A termékeken a gyártók feltüntetik a minősítést, az elnyerés dátumával, ez befolyásolhatja a kereskedőket, fogyasztókat, így a díjnyertes vállalkozás üzleti eredményeit. A díjalapítás óta a legtöbb pályázat Budapestről, illetve Csongrád megyéből érkezett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ila baba ezer játszótársa

Szeged-Kiskundorozsma - Fölülről veri az ezret! – vágta rá a választ Turák Józsefné Ila,… Tovább olvasom