Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Nagydumás Joshinál

Szeged - Joshi Bharatnál vendégeskedett a 7 éves, nagydumás Varga Endre. A szegedi kisfiú a talkshow gyermeknapi különkiadásában bevallotta: szerelmes egy Andi nevű, 20 éves pultoslányba.
A szerelemről beszélgetett Joshi Bharattal a 7 éves szegedi Varga Endre, aki a beszélgetős műsor gyermeknapi különkiadásának felvételén járt a TV2 stúdiójában. A szőke kisfiú elmondta, hogy a szerelmesek megfogják egymás kezét, csókolóznak és puszilgatják egymást, majd meg is mutatta nekünk, hogyan. Azt is elmesélte, hogy a 20 éves pultoslányt, Andit is meg akarta csókolni, ám az elhúzódott. Szerelme mégsem múlt el, a hosszú hajú lányt még mindig kedveli. Ha a kocsmában jár, üdítőt és csokoládét kap tőle.

– Izgultam a felvétel előtt, mert nagy volt a felhajtás előtte. Például ki kellett választani a ruhát, meg be kellett állítani a kamerákat, meg kellett rendezni, hogy mikor, ki beszéljen – mondta tévés élményeit a kék szemű Endre, hozzátéve, hogy Joshi Bharatnak könnyebb dolga volt, mert neki más választott ruhát.

Nem idegen Varga Endre számára a beszélgetős műsorok világa. Egy évvel ezelőtt beválogatták a Viasat 3 Kölykök című műsorába, ahol ő és még néhány kölyök ismert embereket kérdezgetett mindenféléről, majd a műsor végére eldöntötték, hogy a celeb ciki vagy cuki. Így mindenki megismerhette a vagány kisfiút, akit Joshihoz is azért hívtak, mert „nagydumás".

Varga Endre a szerelemről beszélgetett Joshi Bharattal. Fotó: TV2
Varga Endre a szerelemről beszélgetett Joshi Bharattal.
Fotó: TV2

– Sztár vagyok, szeretem magam viszontlátni a tévében! – mondta a huncut szemű kisfiú. – De ha nagy leszek, tudós leszek vagy régész! Olyan, aki csontokat talál, meg koponyákat, cserép- és emberdarabokat, meg harci felszereléseket – sorolta.

Majd elmesélte, hogy látott a National Geographic csatornán egy műsort, ahol Zahi Havasz, az egyiptomi sztárrégész egy komputertomográf segítségével megállapította, hogy Tutanhamon fáraót egy baltával meggyilkolták – legalábbis koponyacsontjai ezt mutatták.

– Az óvodában unatkozik, de szeptembertől már iskolás lesz. Bár már tud írni és olvasni, szeret tanulni, ezért remélem, hogy ott lekötik a figyelmét – magyarázta Varga Veronika. – A tévéből tud mindent. Szerintem nem butítanak a tévéműsorok, csak jól kell válogatni – tette hozzá a fiatal anyuka.

Lovagol és hegedül

Varga Endre szeret legózni, hároméves kora óta tud görkorizni, gördeszkázni, már egyedül lovagol és hegedülni tanul. Mindennapra kitalálnak valamit, amivel lekötik a figyelmét. Beszélgettünk Da Vinciről és az Utolsó vacsoráról, a bungee jumpingról és a kígyóbűvölésről, de a polititka nem érdekli a kissrácot.

Olvasóink írták

 • 5. IVY 2009. május 25. 10:38
  „Már várom, mikor veteti le az ORTT végleg adásból.
  Gusztustalan, hányingert keltő. Amilyen "szépreményű" műsornak indult, úgy lett most már színesbőrű h.társaink állandó, minden napos pankrációjainak színhelye a stúdió.”
 • 4. flexsnake 2009. május 24. 17:02
  „3. ebben egyetértünk. És azt nem értem hogy miért van szükség olyan műsorvezetőre aki nem beszéli érthetően a nyelvet és ha mondanak neki egy számára ismeretlen szót, nem kapcsol, egyszerűen másról beszél. Az egész mondanivalója egy hatalmas közhely, mintha abból idézne.
  joshi,pákó,győzike... nem érteni mit mond, bohócnak jó de van helyi bohóc is akinek esetleg még érteni a szavát.
  http://flexsnake.blog.hu/2009/04/08/tanulj_bazd_meg_magdzsarul”
 • 3. hazaipalya 2009. május 24. 06:09
  „szinkrontolmacs vagy feliratozás kellene joshihoz hogy ércsük is amit mond!ugy mint a verebeshez.”
 • 2. sörpocak 2009. május 23. 20:38
  „egint egbeszélték, elpróbálták, aztán kiderült, hogy a baráth műsora is a szokásos átvágós, nézőcsalogatós. Ne néztem még egy műsorát sem végig, az elsőt félig, de azonnal elkapcsoltam. Elég hallani a botrányairól, átvágásairól, de a magyarnak ez kell! Ez kell?”
 • 1. persona 2009. május 23. 19:56
  „Én spec hányok ettől a műsortól. éppen ezért még a környékéről is elkapcsolok..:)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tágul az univerzum

Szeged - Két tudós (Pataki Ferenc és Cedric Paillot) kísérletezik érzelmekkel, kapcsolatokkal a… Tovább olvasom