Délmagyar logó

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -1°C | 12°C Még több cikk.

Nap szépéből lett szépségkirálynők

Évről évre egyre több szépségversenyt rendeznek hazánkban, melyeken a delmagyar.hu Nap szépei közül már többen részt vettek.
Vannak lányok, akik szinte minden versenyen képviseltetik magukat, egyesek csak hobbiból, mások esetleg a szerepléstől várják modellkarrierjük fellendülését és az ismertséget.

Farsang Dorottya, korábbi Nap szépe már 8 éves kora óta rendszeres résztvevője a szépségversenyeknek. Néhány címe, melyeket az elmúlt években nyert: volt már Sugó Szépe, Tiszakécske Szépe, Kiskőrösi Szüret Szépe, Szeged szépe 2. helyezettje. 2009-ben a Szegeden rendezett Miss Alpok-Adria megyei döntőjén Dorottyáé lett a korona, a Miss Bikini Hungary 2009 címet is elnyerte, a Miss Hungary 2009-es döntőjén pedig első udvarhölgynek választották meg.

Farsang Dorottya a Miss Hungary 2009-es döntőse.
Farsang Dorottya a Miss Hungary 2009-es döntőse.
A fotógalériáért kattintson a képre.

Fekete Beáta többször szerepelt már a delmagyar.hu Nap szépeként, a tavalyi évben rendeztük a nagy sikerű Szépek Szépe versenyét, ahol ő lett a második legszebb. Otthonosan mozog ebben a világban, részt vett a Szegedlive.hu 2007-es döntőjében, a Miss Hungary 2008 középdöntőjében, a Szeged Szépe és a 2009-es első Délalföld Szépe versenyen is a legszebb lányok között volt. Sosem volt álma, hogy egyszer szépségkirálynő legyen, elsősorban az motiválta, hogy családtagjai és a barátja büszkék legyenek rá, azt remélte, a versenyek által több hostess felkérést is kap. A sok szereplésnek köszönhetően magabiztosabbá vált az életben.

Bea második lett a delmagyar.hu Szépek szépe versenyén. A fotógalériáért kattintson a képre.
Bea második lett a delmagyar.hu Szépek szépe versenyén.
A fotógalériáért kattintson a képre.

– Sok ismeretséget lehet kötni az ilyen versenyeken, akár barátságok is kialakulhatnak. Nem hiszem, hogy több szépségversenyen indulnék. Rájöttem, hogy vannak fontosabb dolgok is az életben. Az évek során kiismertem ezt a világot. Csalódtam egy-egy versenyben, és előfordult, hogy tudtuk előre, ki fogja megnyerni – mesélte Bea.

Hoffmann Mariann a 2008-as Királynő döntőse volt, ami a Miss Universe Hungary, a Miss World Hungary és a Miss Earth Hungary összevont versenye, ez a legrangosabb szépségverseny. Nem tartozik azon lányok közé, akik minden versenyen elindulnak. Kíváncsiságból jelentkezett, de nem bánta meg, mert fantasztikus élményben volt része, ami örökre a legkedvesebb emlékei között lesz. Részese lehetett egy nagyszabású, élő műsornak és ismerősöket is szerzett.

Hoffmann Mariann a 2008-as Királynő döntőse volt.
Hoffmann Mariann a 2008-as Királynő döntőse volt.
A fotógalériáért kattintson a képre.

- Megtapasztaltam ezt a világot, de nem nekem való, hogy a szépségemből éljek. Sokkal fontosabbnak tartom, hogy az eszemmel érvényesüljek a jövőben. De találkoztam olyan lányokkal, akiknek a szépségverseny az életük értelme. Ami által ismertséget és hírnevet várnak – mondta el tapasztalatait Mariann.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy óra sötétség - sokmillió kilowatt spórolás

Szombat este kialudtak a TIK, a dóm, a múzeum, az Öreg hölgy fényei a Föld Óráján. A szegedi panelok viszont ugyanúgy világítottak, mint máskor. Tovább olvasom