Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | -1°C Még több cikk.

Négy ember életét mentették meg a rendőrök a Tiszánál

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság körzeti megbízottja, valamint a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat munkatársa négy bajbajutott külföldit mentett ki a Tiszából.
Kunfalvi Zoltán címzetes rendőr főtörzsőrmester – a Tiszai Vizirendészeti Rendőrkapitányság körzeti megbízottja - 2018. július 10-én a Tisza folyó szegedi szakaszán látott el közös szolgálatot Kruzslicz Rékával, a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat munkatársával, amikor 19 óra körüli időben egy felborult túracsónakra lettek figyelmesek. A vízijármű körül négy mentőmellényes ember segítségért integetett. A páros a bajbajutottakat szakadó esőben, erősen hullámzó folyóból a szolgálati kisgéphajóba emelte, a vízzel telt csónakot pedig a partra vontatta - írja a police.hu.

A négy, Szegeden tanuló, illetve ott turistaként tartózkodó külföldi sérülést nem szenvedett, orvosi ellátást nem igényeltek. Elmondták, hogy a balesetük bekövetkezésének oka a rossz időjárás, illetve a rutintalanságuk volt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy 65 millió éves hadroszaurusztojást is bemutatnak Szegeden - Szombaton nyílik a dínókiállítás

Egy 65 millió éves hadroszaurusztojást is bemutatnak Szegeden - Szombaton nyílik a dínókiállítás
Egy körülbelül 65 millió éves, eredeti dinoszaurusztojást is bemutattak a sajtó munkatársainak a szegedi Móra Ferenc Múzeumban. Tovább olvasom