Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Négyen kapták meg a Gézengúz-díjat

Idén négy szegedi pedagógus és edző érdemelte ki a Gézengúz-díjat. Garzó Erika, Szeberényi Klára, Halkó Pál és Kerék Csaba az általános iskolai gyermeksport területén nyújtott kiemelkedő munkájáért részesült a kitüntetésben.
A Gézengúzok Gyermeksport és Szabadidő Közhasznú Alapítvány kuratóriuma ötödik éve jutalmazza azokat a pedagógusokat és edzőket, akik kiemelkedő tevékenységet végeztek a gyermek- és ifjúsági sport területén. Idén négyen – Garzó Erika, Szeberényi Klára, Halkó Pál és Kerék Csaba – érdemelték ki a díjat. Szalai István, a kuratórium elnöke egy plakettet és pénzjutalmat adott át a kitüntetetteknek.

Ujhelyi István szegedi országgyűlési képviselő öt évvel ezelőtt hívta életre az alapítványt, amelynek kuratóriuma sportszakemberekből áll. A mozgalom célja, hogy támogassa a tömegsportesemények szervezését, a fiatalok egészséges életmódra nevelését, valamint diák sportvetélkedők rendezését. A díjazottak a magyar sport jövőjének a letéteményesei, hiszen ők azok, akik megszerettetik a mozgást gyerekekkel, és rábírják a lurkókat, hogy a tanórákon kívül is sportoljanak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vállalkoznának a szakorvosok

A háziorvosokhoz és a fogorvosokhoz hasonlóan egyéni vállalkozóként vagy társas vállalkozás… Tovább olvasom