Délmagyar logó

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

Négyszeresen körözött férfit kapcsoltak le a kommandósok

Kübekháza - Rács mögött tölti az idei nyár talán eddigi legforróbb hétvégéjét az a négyszeresen körözött 31 éves kübekházi férfi, akit ma délben fogtak el a kommandósok.
A férfi elfogását a Szegedi Rendőrkapitányság lopás és közúti veszélyeztetés, a bíróság jövedéki orgazdaság és testi sértés, míg a Vám- és Pénzügyőrség csempészet és vámorgazdaság miatt rendelte el.

A férfit a rendőrség őrizetbe vette, további sorsáról a bíróság dönt.

Olvasóink írták

 • 7. flexsnake 2009. július 18. 18:32
  „gárdabűmözés”
 • 6. dodó 2009. július 18. 16:40
  „"... Előállítását követően kiderült, hogy a férfinak társa is volt. A harminckilenc éves mórahalmi férfi kihallgatása során beismerő vallomást tett.
  Szintén a nyomozás során kiderült, hogy utóbbi elkövető egy másik társsal, egy tizenhét éves mórahalmi fiatalemberrel további hét tanyabetörésben volt tettes..." /MNO/

  Kevésbé független és pártatlan hírportálokon mint cigánybűnözés szerepel ez a mindennapos eset.”
 • 5. 620829 2009. július 18. 11:37
  „miért gárdáztok egy ilyen cikk kapcsán?????igenis van cigánybúnözés...csak a politika ezt nem meri felvállalni........vannak példák is...és oda egy jogaiban és lehetőségeiben és képességeiben is megerősített rendőrség kell...egy cigo leköpi a rendőrt igazoltatásnál...mert volna ilyent csinálni ezelőtt akár csak 30 évvel...az összes foga kiesett volna egy perc alatt....a sok bukdácsolás miatt ugyi,mert részegen nem illik sétálni menni!!!!!!!!!!!!!vagy rend lesz vagy káosz...de nagyon nagy káosz-ez így igaz....sok-sok önbiráskodással...és ebből az ország jobb érzésű része gondolom nem kér!!!”
 • 4. Logaritmus 2009. július 18. 01:13
  „"Mi a tökömet kell ide Viktort belekeverni? Egy sz@rházit elkaptak és kész."

  A bűnüldözésbe éppen a magadfajta provokátorok keverték a politikát, elhitetve a tudatlanokkal, hogy a szedett-vedett gárda védi meg őket, fegyver, izom, kiképzés, tudás, tapasztalat nélkül puszta utcai korzózással és tüntetésekkel. Nevetséges. Ezt a bűnözőt sem a gárda kapta el természetesen. :D”
 • 3. SP 2009. július 17. 22:09
  „http://atv.hu/hircentrum/090717_tizezer_uj_rendor_semlegesithetne_a_magyar_gardat___video.html”
 • 2. KolompárRómeó 2009. július 17. 20:04
  „Mi a tökömet kell ide Viktort belekeverni? Egy sz@rházit elkaptak és kész. Remélem, menekülés közben "el is esett" párszor. Azért tört össze a feje. Ennyi.”
 • 1. studyfy 2009. július 17. 19:49
  „Eleget bántották már a rendőrséget, sikerült lejáratni őket, a politikusok játékszernek használják . Ha meg jogosan lépnek, az is baj? Gondolod, ha Viktor lesz a király, akkor a teljes állomány kicserélődik? Az utcán ugyanazokkal fogsz találkozni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kezdődik az 1-es villamosvonal felújítása Szegeden

Szeged - 4,9 milliárd forintért 2010 októberéig felújítják az 1-es villamosvonalat. Tovább olvasom