Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Nem biztos, hogy kitart karácsonyig a szaloncukor

Nem biztos, hogy kitart karácsonyig a szaloncukorSajt, vörösbor és marhalapocka is került Somodiék bevásárlókocsijába a Príma Novában. Fotó: Török JánosA cikkhez tartozó galéria megnyitása
(Új ablakban)
Négy szelvény is elég volt a szegedi Somodi házaspárnak ahhoz, hogy a Telekosár játékba eddig beérkezett 20 ezer szelvény közül az övéket sorsoljuk ki nyertesként. A 25 ezer forintos ajándékutalványból jutott szalámira, macskaeledelre, sajtra és szaloncukorra is.
– Szinte a Délmagyarországból tanultam meg olvasni. Legalább negyven éve vagyunk előfizetők, de már a szüleim is azok voltak – mondta Somodi Andrásné Vörös Annamária. Férjével együtt vittük el egy 25 ezer forintos ingyenbevásárlásra az újszegedi Príma Novába – a szegedi házaspár volt lapunk Telekosár játékának újabb nyertese.

Örültek, hogy autóval mentünk értük, majd hazáig fuvaroztuk őket a bevásárlás után, mert mióta eladták a kocsijukat, nehézkesebb számukra a nagybevásárlás. – A Balaton mellett lakó testvérem havonta látogat meg minket, ilyenkor tartjuk a bevásárlást is. Ebben a hónapban azonban nem tudott jönni, így duplán örömteli a nyeremény – mondta Annamária.
 
Nem biztos, hogy kitart karácsonyig a szaloncukor. Fotók: Török János
A házaspár egy rúd Pick téliszalámit vásárolt, amit postán adnak majd fel Angliában dolgozó fiuknak. Somodi András a bevásárlókocsiba csempészett három zacskó szaloncukrot is, ami éppen a héten került a Nova polcaira. – Már gondolok a karácsonyra, de ez a szaloncukor-mennyiség nem biztos, hogy kitart addig – mondta az édesszájú férfi. Somodiék bevásárlókocsijába marhalapocka, vörösbor, mosópor, különböző sajtok, banán és minőségi macskaeledel is került. – Van egy másfél éves cicánk, amit egynapos kora óta nevelünk, mert meghalt az anyukája. Nagyon válogatós cica, a prémium macskaeledel közül sem eszi meg az összes ízesítést – magyarázta Annamária.

A Délmagyarországgal már nyertek ajándék szabadtéri koncertjegyet, de ilyen nagy értékben még soha nem volt szerencséjük. 

– Nyugdíjasként van időnk vásárolni, szeretünk biciklizni is, ám két keréken nem sok nagyobb dolgot tudunk hazacipelni – mondta a nyugdíjas gyógypedagógus, aki szabadidejében a vadasparkban önkénteskedik. Legutóbb a hétfői halloweenesten is banyagúnyába bújva várta a vendégeket az állatkertben. Annamária rajz szakot is végzett, néhány évtizede lapunkban is jelentek meg rajzai az akkori gyerekeknek szánt oldalba illusztrációként. A házaspár a pénztárnál 29 ezer 619 forintot fizetett.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szögedi Madame Tussaud - magyar feltalálókkal

A szögedi Madame Tussaud - magyar feltalálókkal
Jövőre lesz nyolcvan éve, hogy Szent-Györgyi Albert megkapta a Nobel-díjat. Tovább olvasom