Délmagyar logó

2019. 06. 19. szerda - Gyárfás 19°C | 27°C Még több cikk.

Nem fogott ki a Tisza a szervezőkön, jól sikerült az idei Deja Vu is

Az áradó Tisza majdnem bekavart az idei Deja Vu fesztiválnak, de a szervezők pillanatok alatt kerítettek egy új helyszínt. A Dorozsmai úti, egykori Postás-sporttelep helyén tértek vissza a kilencvenes évek.
Azt, hogy összesen mennyien vol­tak még pontosan nem tud­ni, de pénteken és szombaton telt ház volt, és vasárnap is majdnem tele lett a Dorozsmai úti, egykori Postás-sporttelep, ahol az idén tartották a Deja Vu fesztivált – mondta a Délmagyarországnak a rendezvény programmenedzsere. Kisházi Sándor szerint azt már azért látják, hogy a mostani volt minden idők leglátogatottabb fesztiválja. A progammenedzser emlékeztetett, hogy az áradó Tisza miatt kellett elköltözniük a Partfürdőről, amire összesen három napjuk volt.
Az új helyszín a látogatóknak is tetszett, ez talán a nézőszámból is látszik, de nagyon sok po­­zitív visszajelzést is kaptunk – tette hozzá Kisházi Sándor, aki szerint ez annak ellenére volt így, hogy a két helyszínt nem le­­het összehasonlítani.

A teljesség igénye nélkül fel­lépett a hétvégén a legendás Eiffel 65, amely az egyik Vasember-filmhez is adta a zenéjét, valamint a 2 Unlimited, az East 17 és a Brooklyn Bounce.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

3 város 250 táncosa lépett fel a Vargabalett Táncműhely gáláján

3 város 250 táncosa lépett fel a Vargabalett Táncműhely gáláján
Szorgalmas diákok már egy hónapja készültek az év végi gálájukra. A Vargabalett 250 táncosa Szegeden… Tovább olvasom