Délmagyar logó

2019. 06. 20. csütörtök - Rafael 19°C | 28°C Még több cikk.

Nem hagyta cserben a baleset áldozatát, mégis keresi a rendőrség a szegedi autóst

A szürke színű személyautót egy körülbelül 170 centiméter magas, vállig érő szőke hajú nő vezette. A Petőfi Sándor sugárúton lökött fel egy biciklist még áprilisban.

A Szegedi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A baleset feltételezett okozója egy szürke színű gépkocsival közlekedett 2019. április 2-án 17 órakor Szegeden, a Petőfi Sándor sugárúton a Tisza Lajos körút felől a Vám tér irányába. A Moszkvai körúti kereszteződéshez érve jobbra kanyarodott, és a jármű oldalával fellökte a kerékpárúton mellette haladó biciklist. A sofőr megállt, segített a kerékpárosnak, majd mindketten elhagyták a helyszínt. A későbbi orvosi vizsgálaton azonban kiderült, hogy a sértett súlyos sérülést szenvedett.

A szürke színű személyautót egy körülbelül 170 centiméter magas, vállig érő szőke hajú nő vezette.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri az ismeretlen gépkocsi vezetőjének, illetve a közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 06-62-562-400-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hazavitte a kerekesszéket a szegedi sürgősségiről, mutatjuk, mi történt ezután

Hazavitte a kerekesszéket a szegedi sürgősségiről, mutatjuk, mi történt ezután
A kórház értesítette a rendőrséget. Tovább olvasom