Délmagyar logó

2019. 05. 22. szerda - Júlia, Rita Még több cikk.

Nem kiugrott, baleset volt

Nem kiugrott, hanem kiesett, vagyis tragikus baleset történt azzal a férfival, akit egy októberi hajnalon holtan találtak Szegeden, egy Kukovecz Nana utcai panelház előtt. Az özvegy közölte az eset körülményeit.
Október 27-én számoltunk be arról, hogy egy férfi „kiugrott ötödik emeleti lakásukból", és a szegedi Kukovecz Nana utca egyik tízemeletese előtt holtan találtak rá. Írásunk állítását most az özvegy cáfolja. Természetesen korábban is kerestük a családtagokat, hogy a valóságnak megfelelően tájékoztathassunk, ám akkor az özvegy – minden bizonnyal a tragédia hatása alatt – elzárkózott, nem tudtunk beszélni vele. Az alábbiakban közöljük szerkesztőségünkbe eljuttatott helyreigazítási kérelmét, amelyben a tragédia körülményeiről is beszámol.

„A cikk címe: 'Na én megyek! – mondta, majd kiugrott az ötödikről', illetve az alábbi kitétele: 'A férfi egyik hajnalban azonban kiugrott ötödik emeleti lakásukból' – nem felel meg a valóságnak. Ezzel szemben a valóság az, hogy néhai férjem egy máshol megtartott buliról velem együtt, hajnalban hazaérkezve a nappalin keresztül aludni indult a hálószobába, ezért meztelen volt. Kezében volt a mobiltelefonja, amivel kiment az erkélyre, feltehetően tájékoztatni azokat, akikkel együtt buliztunk, hogy hazaértünk. A nyomokból ítélve felült az erkély korlátjára, majd onnan le akart szállni, de az erkélyen tartott széknek, amelyre rálépett, eltört az egyik lába. Ennek következtében egyensúlyát vesztette, és az erkély korlátján át az utcára zuhant, tehát néhai férjemet tragikus baleset érte. Ezt igazolja az is, hogy az erkélykorláton korábban tartott virágláda üvegalátétje vele együtt kizuhant."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Búcsú Gregor Józseftől

A szegedi Belvárosi temetőben ma délután 3 órakor vesznek végső búcsút a 66 éves korában egy hete… Tovább olvasom