Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 0°C Még több cikk.

Nem rasszista támadás áldozata a kómában lévő Péter

– A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint nincs összefüggés a hídról leesett kómában lévő fiatal esete és a közösség tagja ellen elkövetett erőszak között – mondta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyi Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Megírtuk, szombat éjjel, nem sokkal azután, hogy Tímeát, annak testvérét és 20 éve Magyarországon élő kubai származású barátját egy szegedi börtönőr megtámadta és brutálisan megverte, a mentőket egy újabb esethez riasztották a Partfürdőnél. Sajtóhírek arról szóltak, hogy B. Pétert is megverték, majd ledobták a Tisza Gyöngyére vezető hídról. A rendőrség az esetről közölte, nem merült fel olyan körülmény, ami arra utalna, hogy a fiatalembert lelökték, vagy a sérülései nem az esés, hanem bántalmazás következményei lennének. A Szegedi Rendőrkapitányság az eset körülményeit nyomozás keretében tisztázza.

Szemtanúk is azt vallották, a fiú valóban vitatkozott egy férfival a Partfürdőnél, majd megkergették, de komoly verekedés nem alakulhatott ki, ugyanis B. Péter felmászott a Tisza Gyöngye hídjára, majd a mélybe zuhant.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Keresztet vethetnek a pénzükre túlfizetéses ügyfelek?

A szegedi hőszolgáltató csődben van, felszámolják. Közben a pénzükre várnak azok az ügyfelek, akiknek túlfizetése van. Az ügyvezető szerint érdemes kitartani. Tovább olvasom