Délmagyar logó

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 30°C Még több cikk.

Nem tervezte a földeáki család, utolsóként ők lettek a kiállítás 98245. látogatói - Már csomagolják a dínókat - galéria

Vasárnap ünnepélyes keretek közt zárta kapuit a dinoszaurusz kiállítás a szegedi Móra Ferenc Múzeumban, ahol miután az igazgató, Fogas Ottó köszöntötte az utolsó látogatókat, 18 órakor bezárták a közgyűjtemény kapuját és elkezdték lebontani a dinoszauruszok csontvázát.
Ezzel egy hosszabb szünet veszi kezdetét: egy komoly felújítás miatt a múzeum várhatóan 2020-ban nyit majd ki újra.
Nem tervezte a földeáki család, utolsóként ők lettek a dínókiállítás 98245. látogatói. Fotó: Frank Yvette - GALÉRIA
A tárlat utolsó látogatói Földeákról érkeztek. A Kecskeméti család tagjai voltak a 98245. látogatói a dinókiállításnak. Kecskeméti Tamás, feleségét és fiukat, a 15 éves Gergőt a múzeumigazgató köszöntötte és adott át nekik egy ajándékcsomagot. Kecskeméti Tamásné Katalin elmondta, rendszeres látogatói a múzeumnak. – Most sikerült ideérnünk, nem volt szándékos az időzítés – mondta az édesanya. Gergő pedig azt mondta neki, a Tyrannosaurus rex tetszett a legjobban, amit nagyon élethűnek talált.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Luxuskocsikkal bővült a jótékony taxis autóparkja - vannak, akik támadják Berinszkit

Luxuskocsikkal bővült a jótékony taxis autóparkja - vannak, akik támadják Berinszkit
Egy felső kategóriás sportkocsi és egy luxusterepjáró közül is választhatnak mostantól azok a beteg gyerekek, akiket Berinszki Zoltán szállít az otthonuk és a kórház között. Vannak viszont, akiknek ez nem tetszik, és támadják a taxist. Tovább olvasom