Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Nem tesz feljelentést Mehmet Tüysüz ellen Papp Edina

Szeged - Csütörtöki sajtótájékoztatója szerint nem tesz feljelentést Mehmet Tüysüz ellen és semmilyen jogi lépést nem fontolgat Papp Edina, akit kedden mentett fel a szabadkai bíróság a kábítószercsempészet vádja alól.
Nem tesz feljelentést Mehmet Tüysüz ellen és semmilyen jogi lépést nem fontolgat az a szegedi asszony, akit kedden mentett fel a szabadkai bíróság a kábítószercsempészet vádja alól. Papp Edina a csütörtöki tájékoztatón azt mondta, bár a felmentés alapja az volt, hogy valószínűleg fia tette be török apja kérésére a kábítószert az asszony kocsijába, ő nem akarja vádolni semmivel a gyermekét, sem az apját.

Papp Edina azt is elmondta: csak a gyermeke érdekeit tartja szem előtt, azt szeretné, hogy normális ember legyen, ne pedig egy lelki roncs. Ha pedig ennek az az ára, hogy le kell mondania a fiáról, lemond róla. Ezért úgy döntött, jövő héten ügyvédek nélkül, hármasban leül beszélni egykori török élettársával és Karcsikával. Ha fia úgy dönt, hogy az apjával akar élni, sem jogi, sem érzelmi akadályt nem gördít majd az elhatározása elé. Az anya azért is bízza fiára a döntést, mert bár nehéz volt tudomásul vennie, de rájött: Karcsi sokkal jobban szereti az apját, mint őt. Papp Edina kérdésre válaszolva hozzátette: nem tud a fiára haragudni, mert ő viszont nagyon szereti a gyereket.

A rendőrségi, illetve bírósági eljárásról Földesi-Szabó László, az asszony ügyét felkaroló Egymásért Egy-Másért Alapítvány elnöke annyit mondott: rendőrségi kapcsolatain keresztül kért fel egy igazságügyi szakértőt, akinek segítségével sikerült bizonyítani Edina és férje ártatlanságát.

Malincsák János, a tájékoztatón részt vevő igazságügyi szakértő elmondta: Karcsi nagymamájától megkapta a gyerek laptopját. A számítógépből kinyert adatok alapján a gyerek olyasmit írt, ami feltételezni engedte, hogy ő tette be a drogot anyja kocsijába "lécci mond meg apunak, betettem a könyvet, kedden mennek".

Másik írott beszélgetést is figyelembe vett a bíróság a felmentésnél: a török férfi egyik ismerőse üzent többször Edinának, hogy vigyázzon, mert veszély fenyegeti. Az sms küldője azt is leírta, hogy azért nem mer tanúskodni Edina mellett a bíróságon, mert félti magát és két gyermekét.

Olvasóink írták

 • 10. maci51 és maci53 2008. január 31. 21:48
  „Maci52, hogy te mekkora barom vagy! Nem maci52, hanem 6ökör
  Györgyi, te meg egy irígy tyúk vagy, járj úgy, mint Mehmeték.
  Kabai, te meg olvass, Oláh válaszolt amottan.”
 • 9. színesfémtolvaj 2008. január 31. 21:46
  „Újraházasodnak Egerben, Karcsika lesz a koszorúslány.
  Allah áldása rájuk.”
 • 8. maci52 2008. január 31. 20:14
  „Már undorító az egész,kezembe nem veszem ezt az ujságot.DM=seggünk és környéke.”
 • 7. Györgyi 2008. január 31. 19:48
  „Remélem ezzel végre megszabadulnak a Délmagyar olvasói is Mehmetéktől!
  Már nagyon unom őket.
  Tényleg nincs ettől lélekemelőbb esemény a megyénkben?”
 • 6. tyütyürikúú 2008. január 31. 18:37
  „Boruljanak egymás nyakába, aztán csináljanak még egy mehemedet.”
 • 5. Kabai 2008. január 31. 17:07
  „Még egyszer kérdem: akkor most mi lesz? Nem lehet egy szappanoperát így abbahagyni. Bár gondolom Karcsika felnőttéválásáig még sok idő van, végig lehet kísérni az életét a DM-en keresztül.”
 • 4. Lutetia 2008. január 31. 16:16
  „Szerintem is nagyon korrekt volt az anyától. Gondolom, tegnap óta meggondolta magát, ezért áll el a feljelentéstől. Valószínűleg ezt is tanácsolták neki - ha így történt, jól tette, hogy megfogadta a tanácsot.
  A kisfiú eddigi nyilatkozataiból szerintem egyértelműen kiderült, hogy az apjával szeretne élni, nem pedig mindkét szülővel. Akár manipulálták őt, akár nem, el kell fogadni a döntését.”
 • 3. atomboy 2008. január 31. 13:27
  „Es mi van, ha a gyerek mindket szulovel szeretne elni? Ujra hazasodnak? Vagy elorol kezdik a csetepatet?”
 • 2. spagetti 2008. január 31. 12:34
  „Ez a kisgyerek még sokra viszi.Jobb lessz mindenkinek ha az apukája el viszi ebből az országból.”
 • 1. Logaritmus 2008. január 31. 12:12
  „Korrekt lépés. De mi volt akkor a tegnapi hír arról, hogy ismeretlen tettes ellen tesznek feljelentést?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Védett tűzcsapok

Szeged - Bármennyi vizet is használnak el a tűzoltók oltáskor járművükből: az oltóanyagot a… Tovább olvasom