Délmagyar logó

2019. 05. 20. hétfő - Bernát, Felícia Még több cikk.

Nem tetszett a padló, veréssel követelte vissza a munkadíjat

A családja megölésével is fenyegette a sértettet. Természetesen nem ez a helyes eljárás, vádat emeltek ellene.

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a csanyteleki férfival szemben, aki 2017. január 23-án megverte és a laminált padló árának megfizetésére szólította fel azt a férfit, aki korábban a padlót lerakta a vádlott házában.

A vádirat szerint az elkövető egy ismerőse társaságában január 23-án, a délutáni órákban, gépkocsival megjelent a sértett baksi lakóházánál, és felszólította arra, hogy üljön be a kocsiba, majd a hátsó ülésre belökte a férfit. A vádlott lezárta a kocsi ajtaját és közölte a sértettel, hogy nem megfelelő minőségű az általa lerakott padló és fizesse vissza az árát, vagy megöli a családját.

A vádlott ezután a vádlott baksi ingatlanába vitte a férfit, ott a sértettet többször fejen ütötte, a földre eső sértettet megrúgta, családja megölésével fenyegette.

Ezután a férfit egy másik baksi ingatlanba vitte, a sértett ebben az ingatlanban a korábbi fenyegetés és verés hatására aláírt egy megállapodást, miszerint a vádlott 180.000,-Ft-ot kölcsön adott neki és azt január 30-ig visszafizeti, valamint, hogy a gépkocsiját is eladja a részére. A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.


A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség önbíráskodás bűntette, személyi szabadság megsértésének bűntette és könnyű testi sértés vétségével vádolja az előzetes letartóztatásban lévő férfit. Az ügyészség az egytől hét és fél évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmények miatt a vádlottal szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta, valamint eltiltást a közügyektől eltiltást indítványozott.

A vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sínen van az első felújított Uzsgyi

Sínen van az első felújított Uzsgyi
A megszépült Uzsgyi motorvonatok első darabja Szeged és Békéscsaba között állt forgalomba szerdán. Tovább olvasom