Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Nemcsak az ebédet, a meleget is értékelték

Szeged - „A mai világban aki megteheti, hogy önzetlenül adjon számára ismeretlen embereknek, úgy, hogy nem vár érte sem hálát, sem szeretetet, az ad igazán."
„A mai világban sokan nem értik, mi az a társadalmi felelősségvállalás. Mi kis cégként küzdünk érte, ezért át tudjuk érezni, milyen adni és kapni" – fogalmazta meg tegnap Farkas Gábor, a Tigers Security ügyvezető igazgatója és Német Ferenc, a cég tulajdonosa, miért érezték az idén is fontosnak, hogy rászorulókat vendégül lássanak a Dugonics téren felállított szeretetsátorban. A Délmagyarország, a Szeged Első Lions Club, a Rádió 88 és a város támogatásával életre hívott jószolgálati programsorozat tegnapi házigazdája, a Tigers Security a Csongrád Megyei Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat és Gyermekotthonok Igazgatóságának gondozottjait és a Humán Szolgáltató Központtal kapcsolatban álló embereket látta vendégül egy finom ebédre. Körülbelül százan jöttek el. Lakatos Antalné elárulta: neki az ebéd mellett a meleg esett a legjobban – faházban élnek a férjével.

A tegnapi vendéglátók és vendégeik. Fotó: Segesvári Csaba
A tegnapi vendéglátók és vendégeik. Fotó: Segesvári Csaba

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közgyűlési számháború

Szeged - Ünnepi hangulatban kezdődött és számháborúba torkollott tegnap a szegedi közgyűlés, amelyen a kormányzó többség megszavazta a 4,5-10 százalékos közüzemi és közszolgáltatási díjemeléseket. Tovább olvasom